Árt az egészségének, ha néha tápot, néha pedig házi kosztot kap?
Persze jó így :)
Sokan így csinálják.
Én úgy szoktam hogy lefőzök egy nagy adag húsos dolgot neki. Fűszert mellőzni kell.általában dobálok bele neki kis bacon darabokat vagy sonkàt hogy azzal összefőjjön a husi. Egy làbosnyi kaja megvan kb 1000-1200ftből mivel akciósan veszem az alapanyagokat. Lesz így egy szaftossabb husis főtt kaja. Ezt szoktam összekeverni a premium tàpjàval.
És vettem még külön vitamint neki amiben van kálciumtól kezdve minden. Drága volt de sok van benne. Mivel premium tàpot keverek a főtt kajàjához ezért csak egy szem vitamint teszek a kajájàba.
A vitamin adagolást az állatorvosunkkal egyeztettem mert azzal is vigyázni kell.
Attól függ mit értesz házi kost alatt. Ha embernek való fűszeres ételmaradékot, akkor én azt nem adnám. Ha külön főzöl néha neki és azt adod ami ugye nem fűszeres, akkor az jó.
Én néha tápot, néha pedig nyers dolgokat adok, pl. nyers nyúl, nyers pulyka, nyers hal, répa, alma, sütőtök, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!