Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki tud vmi nagyon hatásos...

Rencsyke20 kérdése:

Ki tud vmi nagyon hatásos bolha irtószert? Esetleg házi sajátos jellegűt?

Figyelt kérdés
A kutyám nagyon tele lett bolhával és egyszerűen annyi mindent vettem már rá és semmi sem öli meg a bolhákat!! Hiába fürdetem meg ilyen semmi sem használ!! Kérlek írjatok vmit mert félek hogy meghal tőle a kutyám.....:(!!!! Köszönöm!!
2013. júl. 11. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Neostmosan
2013. júl. 11. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kertes házban laksz és van diófátok, szedj le zöld levelet, nyelestül. Mosd ki kutyus pokrócát és a kosarát is. A kosár aljába rakd a dióleveleket, a pokróc alá.

Nagy adag diólevelet vágj össze, főzz belőle erős teát. Szivaccsal kend rá a kutyusra, vagy, ha kistestű, öntsd lavórba és tedd bele egy kicsit "ázni", majd jó alaposan fürdesd meg.

A diólevél főzete spricnis flakonba téve fújikálni is jó, a tarkójára, nyakára, olyan területekre, ahonnan nem tudja lenyalogatni. (Nem tudom, ártana-e neki, nem hiszem, de én nem kockáztattam)

Nálunk bevált, szerintem Nektek is be fog :)

2013. júl. 11. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A neocidol a legerősebb, úgy tudom, viszont már nem nagyon lehet kapni. A neostomosan is jó, egy ampullát egy liter vízben kell feloldani és azzal lefürdetni a kutyát, illetve a fekhelyét, környezetét (tehát egy ampulla nem lesz elég nyilván), aztán 3-4 hét múlva ezt megismételni, majd tenni rá cseppet és/vagy nyakörvet.

Ha a környezetét nem kezeled le, akkor fürdetheted bármivel, nem fog használni.

2013. júl. 11. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!!:)
2013. júl. 11. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A neostomosanos kezelést kutyára, környezetre hetente kell megcsinálni 3-4 héten keresztül.
2013. júl. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!