Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit fozzek a koborkutyaknak?

Mit fozzek a koborkutyaknak?

Figyelt kérdés
nagyon sok koborkutya van itt ahol elek.es mind nagyon baratsagos.es sajnalom is oket.az epulet foldszintjen amiben elek egy kis pekseg van.es minden nap tesznek ki egy szatyor tegnapi pekarut,foleg kenyeret a lepcsohazba.ma jutott eszembe hogy ezt en felhasznalhatnam.de hogyan?beaztatni sima vizbe?
2013. okt. 7. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz a zsemlétől... Az én kutyám régebben rendszeresen kapott pl. kenyeret a táphoz, semmi baja nem volt tőle.
2013. okt. 7. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Azt értem, hogy az ezoban az értelmes választ lepontozzák. De hogyan lehet nulláig lenyomni itt azt, hogy a kutya nem képes megemészteni a pékárut? Az ilyen embereknek nem lenne szabad kutyát tartani. Emlékszem hasonló témában állatorvost is le tudtatok pontozni. Felháborító, hogy emberek disznóként kezelik a kutyát.
2013. okt. 7. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Az nagyon derék, hogy a szíveden viseled szegény állatok sorsát, de inkább menhelyre kellene eljuttatni, ha nem tudok megfelelően etetni őket.

A kutya ragadozó állat. A zsemlével nem tud mit kezdeni. Az meg hülyeség, hogy azt írják, az enyém megeszi, s nem lesz baja. Nem is értem, hogyan képesek emberek ilyen felelőtlenek lenni.

2013. okt. 7. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Orvos vagyok, de ez senkit nem fog itt érdekelni, látom.

Ha nem tudsz nyers húst, némi csontot adni ezeknek, akkor keress más módot a megsegítésükre. A zsemle, kenyér nem táplálja a kutyát. Megeszi két okból. Az egyik az, hogy genetikailag képesek bármikor bármit megenni, mert ki tudja mikor ehet ismét. Ha jobb ételhez jut, akkor kihányják a maradékot, s eszik a jobbat. Ezt a farkas ősöktől örökölték.

A másik ok az, hogy megbíznak az emberben. Ez szocializációs tulajdonságuk.

2013. okt. 7. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:

A zsemlétől semmi baja nem lesz. Ezek kóborkutyák, a kérdező nyilván nem fog prémium tápot és bélszínt venni nekik...A semminél pedig igenis jobb, mert energiát ad. Egy embernek sem ideális táplálék, de legalább nem fog éhenhalni.

Szerintem áztasd be egy kis langyos vízbe, lehetne tenni hozzá 1-2 kanálnyi zsiradékot (pl sertészsírt), meg ha esetleg beleférne néha valami extra olcsó párizsi féle. Néha látok 300-400 Ft-ért egy rúdnyi párizsit. Abból picit belekockázni. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2013. okt. 7. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
44%
Persze...etesd aztán jólétükben had szaporodjanak. Azaz idiota macskás öregasszony sem érti meg hogy amellet hogy közösség elleni tevékenységet folytat amiz birságolnak, még elő is segiti a szaporulatot. Ez nem megoldás.
2013. okt. 7. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Ami szerintem olcsó és legalább több napig tudsz nekik élelmet biztosítani.

Veszel tescos tápot mint írták 1500-2 ezer ft 15 vagy 20 kg, vegyél 1-2-3 kg csirkefarhátat(íz kedvéért) ezt főzd meg vmi jó nagy edényben.Aztán ebbe rakd bele a tápot és a pékárut.Esetleg ha van konyhai maradék ami nem annyira fűszeres azt is bele rakhatod.Szokott lenni kutyatészta ahhoz is olcsón hozzá lehet jutni.

Viszont akárhogy is nézem 15-20 kutya etetése még a legszarabb táppal sem olcsó.

Pékárú önmagában nem ér sokat,oké,hogy esznek vmit,de kb 1 óra múlva éhesek lesznek.

Hívj fel egy menhelyet vagy vmilyen szervezetet ha a nagy részüket eltudják vinni akkor legalább annak a kevés kutyának aminek ott maradt tudsz élelmet biztosítani.

Hosszútávon 15-20 vagy több kutyát nem fogsz tudni etetni.

2013. okt. 7. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!