Mi ez a dolog manapság a kutyásoknaál? Van olyan aki nem úgy választ kaját és életet a kutyának, ahogy a nagy könyvben meg van írva?
Figyelt kérdés
Leszögezem.Az én kutyám egészséges boldog kutya.Amit itt művel néhány ember az már szerintem túlzás.Ha valaki nem rohan a kutyával az orvoshoz,mert megy a hasa már állatkínzó.Hatvannyolcféle oltást adat be a kutyájának és ilyen-olyan tápokkal eteti.Az enyém is eszik tápot,de ha nem muszáj neki inkább a mi kajánkat eszi..kennel köhögése volt elvittem az állatoroshoz..aki azt mondta elég lett volna,ha kamilla teát adok neki..Sétálni sem akar annyit amennyit szerintetek kéne..hogy is van ez?Olyan nagy gáz ez?2009. nov. 9. 09:38
21/23 anonim válasza:
hát én csak azt nem értem, és soha nem fogom megérteni, hogy akik százalékra kiszámolják, hogy milyen összetételű táp kell a kutyájuknak, azok az emberek maguk is tápanyag-táblázatok alapján válogatják össze a saját kajájukat?... Mert ahogy emberként én is igyekszem egészségesen étkezni, de eszek néha hamburgert, vagy zsíros kaját, vagy műanyag csipszet, és szeretem, ugyanúgy a kutyának sem lesz tőle semmi baja, ha néha a fogára valót, de nem 100%-ig egészségeset eszik... ne magyarázza már be senki, hogy a grillcsirke árt a kutyának...
22/23 anonim válasza:
Pedig árt. A mi szervezetünk már viszonylag hozzá van szokva a sok szeméthez de teljesen sosem lesz. Én nem tenném ki ennek a kutyámat, aki még hozzá sincs szokva. Nem kap fűszereset mert tönkreteszi a veséjét és nem kap mű kaját ami tele van tartósítószerrel, színezékkel és ízfokozóval mert van így is elég rákos kutya, nem nevelek még egyel többet.
23/23 anonim válasza:
Azért az is érdekes, hogy mi sok évvel ezelött pedigree-vel etettük a kutyánkat (meg egy kis házikosztal) :) és semmi baja nem volt boldog volt és hozzá teszem, hogy kiállításra is jártunk vele (amin jó eredményeket ért el)... Most meg lenézik azt aki pedigree-vel eteti a kutyáját, mert, hogy az milyen sz@r táp... Akinek megnyugszik attól a lelke, hogy ő a legdrágább táppal eteti a kutyáját és 2-3 havonta elvonszolja szegényt állatorvos, az csinálja!! Viszont abba egyet értek, hogy a kötelező oltásokat bekéne adatni mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!