A kutyám most fog elenni?
pár napja lehet vissza de most vette észre hogy a helyén marad mikor ki engedem
eddig engedte hogy simogassam a hasát de most meg rám mordult
vajon ez már annak a jele hogy jönnek a kis kutyák ?
mit tegyek nagyon féltem és nem vittük állatorvoshoz
17/L
Mondjuk beszélj egy állatorvossal ;)
Elmondod neki szépen, hogy mi a helyzet, és megkérdezed, hogy mit kellene tenni.
És ivartalanítod,amint lehetséges....
Miért nem vittétek állatorvoshoz?
Ha terhes lennél,te se mennél terhesgondozásra,mert minek?
apuék nem akarták el vinni most meg nem tudom ki szedni a helyről mert meg harap :(
sok ruha van ment neki nem fázik
Nagyon gyorsan állatorvos.17 éves vagy, nem gyerek, fogod, ha harap, ha nem, és elviszed dokihoz.Leellik, utána ivartalanítás, a kiskutyáknak meg próbálj rendes gazdit találni, ha már voltál ilyen hanyag, és sz*rtál a kutyád fejére.
Én akkor is elvinném BÁRMILYEN esetben a kutyáimat orvoshoz, ha fájdalmában lekapná a bőrt a pofámról.Neked jó vastag van, tessék dokihoz menni.
A szüleim nem engedik-duma már ósdi, majdnem felnőtt vagy!Van olyan állatorvos, ahol lehet részletre fizetni.Nagyon gyorsan húzzál a rendelőbe a kutyával együtt!
Remélem,hogy kamu a kérdés és nincsenek ennyire sötét emberek...
17 évesen meg tudtad volna keresni a pénzt állatorvosra mondjuk diákmunkával suli után,ha már ennyire felelőtlen vagy.Vemhesség elejétől kellett volna az orvosi kontroll.Mit csinálsz egy ellési komplikációnál,ha császározni kell?Több tízezer ft,már ha van annyi eszed,hogy észrevedd,ha baj van.
És ha nincs pénzetek orvosra,mégis miből fogjátok felnevelni a kicsiket,ha véletlenül életben maradnak?
Oltások,chip,normális kaja(konyhai maradék meg tejbe áztatott kenyér nem ér semmit,a szukának sem,továbbá az olcsó "tápok"is felejtősek ilyenkor).Miből,ha még a szukát se voltatok képesek dokihoz vinni?
Több tízezres tételről beszélünk ám!
Ha úgy döntenétek,hogy születésükkor lealtatjátok a kölyköket,az is pénz,nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!