A KÁJ-ok tényleg ilyenek? Vagy nem kell mindent elhinni amit a neten írnak? Meg lehet őket változtatni?
Szerintem nem lehetnek normális családi kutyák. Nem arra valók.
Minket egyszer megtámadott egy KÁJ (többször azért nem, mert csak az az egy volt a környéken) se nem látott se nem hallott, csak simán letartolta a kutyám. Ráadásul kan volt, az enyém meg szuka és tüzelés közelében! Nem érdekelte. Mai napig nem tudom hogy maradtunk egyben, szerintem csak puszta véletlen volt, hogy szót fogadott egy pillanatra a gazdájának. Aztán egészen véletlenül eltűnt és egy barátságosabb kutya került a helyére... Ismerünk egy kaukázusit is. Az végülis imádja a kutyáim, de ott is folyton úgy érzem, hogy egy rossz mozdulat éa végük. Kan kutyát semmilyet nem tűr meg maga mellett, egyszerűen kivégezné őket. Egyszer egy komondor majdnem leharapta a lábam mert elmentünk az úton aminek a közelében ki volt kötve egy versenyen. Hogy akkor a kuvaszról már ne is beszéljek...
Kiállításokon is azt látni, hogy folyton acsarkodnak egymással.
Én nem tudom mi a jó ebben, de hát ha valakinek ez tetszik akkor egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!