Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mien kutyát vegyekkk?

Mien kutyát vegyekkk?

Figyelt kérdés
Milyen kutyát vegyek? Foxi vagy német juhászt ? kertes házba kéne .. van hely meg minden :) csak azt halottam hogy a német juhász 1 idő után megbolondul meg a kisgyerekeket is megharaphatja a családba ez igaz? meik az ideális kutya , 2 felnőtthöz , 1 15 éves fiuhoz és 2 2 éves lányhoz?

2013. okt. 4. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Neked? Egyik sem.
2013. okt. 4. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Semelyik kutya nem bolondul meg ha foglalkoznak vele normálisan! de én a foxit ajánlanám!
2013. okt. 4. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
a foxi ugyanugy meg tud bolonulni mint a németjuhász, ha nem foglalkoznak vele. ezek közül én egyiket se ajánlanám kisgyerekekhez.
2013. okt. 4. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Még gyerekkoromban volt "szerencsém" egy illetőhöz aki németjuhászokat tenyésztett.

Nos, az ő többszörösen díjnyertes gyönyörű kutyája idős korára tényleg "megbolondult" és rátámadt.

Kb el tudom mondani miért: mert igazából hülye volt. Egész életében csak parancsolgatott a kutyának, ezt csináld, azt csináld, de ahhoz nem volt elég intelligens, hogy tényleg "megismerje" az állatokat, és legalább valamennyire érdemben foglalkozzon vele.

Szerintem ennél több az, akinek a kutyája csak "ülni, feküdni" tud úgymond, de szeretve van, és a gazdája tényleg ismeri őt.

Szóval ilyen alapon tényleg megbolondulhat bármely kutya, ha a gazdája hozzáértőnek gondolja magát, de igazából embertelen.

2013. okt. 4. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan foglalkoztatott kutya aki minden nap kielégítheti a szellemi és fizikai szükségleteit nem bolondul meg. Egyébként az nj helyében én is megbolondulnék ha egy kertben kéne naphosszat rohangálnom minimális ingerkörnyezet és foglalkozás mellett.

Amit mindig kihangsúlyozni kell, hogy kutyát csak megbízható kennelből és tenyésztőtől szabad venni főleg ha kisgyerek mellé lesz (egyébként is de gyerek mellé tényleg fontos, hogy egy idegrendszerileg stabil állat legyen.

Tehát ha normális tenyésztőtől (nem ilyen hirdetéses oldalakról) veszel kutyát plusz rendszeresen foglalkozol vele akkor nem lesz gond.

2013. okt. 4. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint az ember volt hülye. A kutya pedig, ha úgy nézzük, szinte végtelenül türelmes, és ragaszkodó.
2013. okt. 4. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

amúgy a kérdés "milyen kutyát vegyekkk" kb arra emlékeztet mint mikor azt mondják: "milyen cipőt vegyek a kabátomhoz"?

Első válaszolóval értek egyet: így inkább semilyet.

2013. okt. 4. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Napi 2-3 óra intenzív mozgást tudsz nekik biztosítani? az

Plussz 1 óra szellemi lefárasztás?

Szóval összeségében 3-4 órát tudsz foglalkozni a kutyával?

Ha nem akkor egyik sem való neked,a német juhász munkakutya igényli a foglalkozást,különben megbolondul,de csak is a gazdája miatt.A foxi meg nagyon pörgős vadász kutya,kevés mozgás hiányában vele is lehetnek gondok!

2013. okt. 4. 16:58
 9/9 Akiteki ***** válasza:
100%
Plüssöt, amelyik rajta ül a nyelvtankönyvön.
2013. okt. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!