Ti kutyakaksira sima nejlon zacsit vagy direkt kutyapiszok zacskót használtok/vesztek?
Hát van :D
Miért drágák??? Azért, mert a gyerek/kutya cuccok azok...mert a "hülye" anyuci-apuci-nagyi-gazdi úgyis megveszi...
Nekem is szakadt már ki,hát eléggé kellemetlen volt :D:D
Jó,hogy a park mellett sétáltunk,mert van a parkban egy kút és ott le tudtam mosni a kezemet.Persze itthon szappanos vizzel is megmostam.
Mondjuk a fekete zacsi azért jobb,mert legalább nem látni a tartalmát.
Mondjuk régen amikor tápoztunk az egyik táphoz ilyen fekete kutyakakis zacsi volt az ajándék.Használatba is vettük.Felszedem a kaksit becsomagolom vinném a kukához amikor megszólítanak mi van a zacskóban,mondom kutyakaki mi más :D:D
"fény évente egyszer sétáltatott panelból,"
Az távolság! :)
Én mindig amit találok, de külön nem veszek.
Miért ilyen drágák? Mert megveszik.
Egy tenisz labda kerül X forintba, míg egy kutya tappancsos tenisz labda 3-szor annyiba.
Egy tál (ami ugyancsak NEM felborulós) kerül 300 Ft-ba, egy olyan ami kutyatál címszó alatt van már 1200 Ft.
És így tovább.
Mi is normál zsemlés-gyümis stb zacsit használunk,az csak úgy "terem",venni nem kell.. (és látszik az állaga..)
Amúgy elvileg az igazi kutyazacsi spéci anyag - legalábbis Ausztriában és Svájcban(ahol a parkoknál,városban ingyen automaták vannak)- veszélyes hulladéknak számít a kutyakaki - de lebomló zacsi(épp itt van nálam egy,érdekes a tapintása-rajta van egy nagy kutyafej,ábra a gyengébbeknek-képregény,hogy fogja meg zacsin át a lényeget és utána csomózza meg;nem átlátszó szürkészöld, hosszúkás), vagy papír van kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!