Normális, ha a kutyám a megevett táp súlyának a felét kikakilja? Lemértem. :$ :$. Mert sokalltam és kíváncsivá tett.
18as!
Árban sajnos már nem tudunk följebb menni, de eleve ez a táp nem 5-7 ezer ft, hanem 9ezer.
Szia
Én itt és ezeket a husokat veszem, zuzs, szív, tüdő húsként funkcionál,
Fővám téri csarnokba szoktam venni kacsa farhátat 99, nyakat 155, szivet 200-400, tisztítatlan zuza 100-200, ezek a Duna baromfi, es mellette a hungerites pavilonban vannak.
Marha tüdő 198, máj 250-300, lép 150, marha szív 500 (ez drága) a Duna felőli bajárat első kereszteződés, főként belsőséggel foglalkoznak.
Bárány nyelv 600, szív 600, vese, máj 500, tüdő 300, a középső soron a csarnok vége felé, majdnam a lépcsőnél.
XIX ker József Attila ut 44 Kuti állateledel, itt telefonon tudsz rendelni 06304477425 egész nyúl 450/kg, nyúl eleje 250/kg (ez a gerinc, és bordacsontok egyben)
XVIII ker Szarvas csárda téri piac Vezér hús pulyka farhát 88 ftRemélem tudtam segíteni.
A brit premiumot én amíg tápoztam a zoofaströl rendeletm 15 kg 7500 ft
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!