Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Benti vagy kinti kutya?

Benti vagy kinti kutya?

Figyelt kérdés
Aki tartott már mind a kettőt! Ti mit gondoltok, melyik és miért?

2013. okt. 2. 18:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

Benti, bensőségesebb kapcsolat miatt mindenképp, de egészségesebb is szerintem nem csak a hideg miatt, hanem előbb észre veszed ha valami baj van vele ilyenek.

Nekünk volt kint is kutyánk anno. Elmentem mellete kapott egy simit azt csá utólag nagyon sajnálom mindegyik kutyánkat.. havi egyszer talán ha játszottunk velük egyet..

Persze mindkettőt lehet normálisan és odaadaással csinálni , de szerintem ha komolyan kutyázol és nem kaud vagy moszkvaid van akkor így is úgy is bejut a kutya idővel a lakásba :D

2013. okt. 2. 18:19
 2/20 sippara ***** válasza:
100%
Ha e kettő közül lehet választani, akkor egyértelműen benti. Egész egyszerűen azért, mert a kutya falkaállat, így szüksége van a lehető legtöbb szociális interakcióra a nap folyamán.
2013. okt. 2. 18:34
 3/20 anonim ***** válasza:
61%
Kinti, aki bejöhet. Tartottam bent is kutyát, nem értem mi a nagy szám benne, hogy mindenki annyira isteníti.
2013. okt. 2. 18:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést.Nálunk minden kutya kinti-benti.Amikor akar jön jön be,meg akkor megy ki...
2013. okt. 2. 18:38
 5/20 Akiteki ***** válasza:
100%
Én sem értem. Ha az a kinti kutya, hogy ki van zárva és nem teheti be a lábát a házba, akkor minden kutyám benti. És ez nem kérdés.
2013. okt. 2. 18:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Benti. A benti kutyussal többet tudsz foglalkozni. Én kiskoromban nem tudtam elég sok időt tölteni a kutyusommal azóta mát elhunyt. És sajnálom is, hogy keveset voltam vele :(
2013. okt. 2. 19:21
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

Mindkettőnek megvan a hátránya és az előnye.

A miért hosszú, most nincs kedvem leírni.

2013. okt. 2. 19:45
 8/20 anonim ***** válasza:
21%
7es vagyok. Annyiban egyet értek a 3-assal, hogy jobb az, ha kinti a kutya, de bejöhet olykor. Azért jobb, mert ha mindig bent van velünk a kutya, akkor könnyebb elkényeztetni is, és könnyebb abban a bizonyos rangsorban lejjebb kerülni, a kutya meg fölénk. Egy-egy fajtánál, vagy domináns kutyánál nagyon észnél kell lenni szinte minden mozdulatunknál, ami nagyon megterhelő és fárasztó. Nekem legalábbis.
2013. okt. 2. 19:47
 9/20 Szilvi & Argos ***** válasza:
81%
Ha ez a kérdés felvetődik, akkor gondolom kertes ház, ergó kinti-benti :)
2013. okt. 2. 20:14
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Én mindkettőt tartok. Kettőt. :) Most bent vannak, aludni majd kimennek. Mondjuk ez így rossz megfogalmazás, mert most is éppen alszanak. Szóval majd akkor mennek ki, amikor mi is megyünk aludni. Reggel megint bejöhetnek, amikor dolgozni megyünk akkor ismét kimennek.
2013. okt. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!