Mit tegyek? Annyira zavar.
Van egy 7,5 hónapos bullterrier szuka kutyám. Olyan gyámoltalan, játéknál 3-4 hónapos kutyák lenyomják.. hagyja magát.. nem fél, pl egy ambull egyik sétánál ugatta, Ő meg csak nézte, nem foglalkozott vele.
Egyszerűen olyan "gyengének" érzem.. pedig szép a kiállása, elég széles a mellkasa, egy 13 hónapos spánielt húzásnál lazán elhúz, ilyen törpe kutyák meg lazán lenyomják. Úgy csinál, mintha annyira szenvedne.. most is egy 4 hónapos labradorral játszott, azt ott fetrengett, játszotta a gyengét, meg hogy annyira szenved... bezzeg mikor egy 13 hónapos spániellel összefutnak lazán eldől a spániel..
Mit tegyek? Annyira idegesítő, hogy itt "táposkodik" .....
Mit jelent, hogy szenved?
Nekem ebből leírásból az jön le, hogy van egy jó idegrendszerű, nem túl domináns, jófej kutyád, aki még kölyök. Örülj neki. Vagy mit akarsz, mit csináljon? Verekedjen?
Nem túl domináns, jó az idegrendszere, kenneles kutya. Semmi olyan "rosszat" nem akarok belenevelni.
Egy pici megint nem tudom máshogy írni, "agressziót" , normálisan játszon, ne hagyja már magát minden kutyának..
Szenvedés mit jelent? fekszik az oldalán, rajta a 4 hónapos labrador, azt ott harapdál a levegőbe, úgy csinál, mintha nem tudna felkelni.......
Olyan "tápos".......
miért fobntos ez neked?
mert neked az tetszene?
hát neki meg ez tetszik.
pedig ez rólad szól, és a kommentjeid is ezt erősítik meg...
vettél egy bullterriert és nem elég kemény. ha úgy érzed, hogy a kutyádnak nem jó, ami történik vele, akkor egyszerűen vedd le róla a másik kutyát, vagy kérd meg a gazdáját, hogy kicsit csillapítsa a lendületét. de ne azért tedd ezt, mert az egód igényli, hanem azért, mert a kutyának már tényleg nem kellemes úgy a játék. a leírás alapján egyébként a kutyád nem szenved... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!