Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kéne csinálni h ne csinálj...

Mit kéne csinálni h ne csinálja ezt a kutyánk?

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 éves németjuhász kuvasz keverék kutyánk és olyakat csinál h megharap minket. Pl. ma is anyukám bokáját harapta meg el is verte érte apum nagyon. Akkor volt olyan h az ajto elött feküdt ès valaki beakart menni nem tetszett a kutyának és elkezdett morogni mint egy idegenre.

Ezek ellen mit lehetne tenni h ne csinálja?

Nem olyan gondolok h elaltatni ès társai.

2013. okt. 2. 11:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Meg amúgy tudja ki a főnök csak van amikor bekattan és ilyen hülyeséget csinál , de megteszi és utànni meg megy az oljàba mert tudja h rosszat csinált és kise jön onnan van 2 oráig utánnameg kijön és megy hozelegni ahhoz akinèl rosszat csinàlt.
2013. okt. 2. 12:26
 12/26 Imola Ágnes ***** válasza:
A kutya nem "kattan be", csak el van rontva...ennyi. Az a kutya, aki megharapja a gazdáját, az nem megfelelően van nevelve...
2013. okt. 2. 12:30
 13/26 Sn0wf0x ***** válasza:
Tanulj meg kommunikálni a kutyáddal...hidd el nekem, hogy miattatok és a ti viselkedésetek miatt labilis...
2013. okt. 2. 12:30
 14/26 sippara ***** válasza:

Na, akkor te leírtad, mit nyújtotok a kutyának, én meg leírom, mire lenne szüksége:

Szüksége lenne napi 2-3, egyenként 1-2 órás sétára, ami alatt találkozik új emberekkel, játszik más kutyákkal, új ingerek érik.

Szüksége lenne napi 1-1,5 óra játékra, tanulásra a gazdával.

Szüksége lenne heti 3-4 alkalommal konkrét munkára, mert két nagyon kemény munkakutya keveréke - gondolok itt engedelmesre, nyomkövetésre, ŐVre, AKÁRMIRE, ami a kutya habitusának megfelel, és amit szakemberrel karöltve fel tudtok építeni.

2013. okt. 2. 12:34
 15/26 anonim ***** válasza:
12%
Na az a kutya amelyik morog, és megharapja azt a kezet amelyik enni ad neki, az nem érdemli meg az életet. Én a helyedben agyon üttetném.
2013. okt. 2. 12:34
 16/26 sippara ***** válasza:
61%
Szerintem meg az az ember nem érdemli meg az életet, aki elvenné azt egy olyan állattól, aki nem tehet a viselkedéséről. Én az ilyen embereket üttetném agyon. Hál' Istennek a világ nem így működik.
2013. okt. 2. 12:37
 17/26 anonim ***** válasza:
10%
Hál' istennek nem üttethetsz agyon embereket a zöldállatvédő véleményedre alapozva.
2013. okt. 2. 12:40
 18/26 Sn0wf0x ***** válasza:
100%
A gyerekedet is inkább agyonvered, minthogy megnevelnéd? Idióta vagy és még magabiztos is.....
2013. okt. 2. 12:44
 19/26 A kérdező kommentje:

éppen h agyon ütni nem akarjuk mert amugy meg nagyon szeretjük meg nagyon jo házörző is.

De most kaptam tanácsokat ès azokat ki is fogjuk probàlni aztàn remèljük h minden jora fog fordulni és nem fogja ezt csinálni.

2013. okt. 2. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Az "agyonütős" hozzászóló pedig keresse föl kezelőorvosát
2013. okt. 2. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!