Séta közben, ha nincsenek a környéken kukák, bele lehet rakni a végterméket mások kirakott szemeteseibe? Vagy beszólnak érte?
:D
Sztem nem az a gáz ha valaki belerakja jobb híján, hanem aki kifigyeli és ezen lovagol :D
Hetekig amúgysem bűzölög a kutyagumi, mert kiszárad. :D
Amúgy ha ilyen eset van, úgy szoktam, hogy még egy zacskóba beleteszem az alaposan bekötött csomagot, azt is jól elkötöm, és semmi szag nem szivárog ki.
Néha azon gondolkozom, túl körülményes vagyok. Sokan mások meg 1xűen otthagyják.
Hát... én a kukámat akkor mosom, ha már penészes. :D
Bár lehetne erről is kérdést kiírni:
Cifrázza a dolgot, ha a kukába "kutyagumi" tartalmú zacskó is kerül, amit illetéktelenül helyeznek oda.
Kellene a kukák mellé pénzbedobó automata, amibe zacskónként bele kell dobni egy 50est hogy a kuka tényleges tulajdonosa ne szenvedjen hátrányt senkivel szemben :D
Nekem egyszer szóltak érte. Akkor (mivel a hangnemet nem találtam a megfelelőnek) simán kiborítottam a kapu elé..
Nem tudom hogy leesett e az úriembernek bármi is ebből.
Ha egy kuka kint van akkor az általában már "tele" van ritkán raknak még valamit bele, nem attól az icipici zacskótól nem lesz hely az esetleges plusz szemétnek.
Tisztelt Kérdésfelvető!
Az én szemetesembe bátran bedobhatod a kutyagumit, a rágópapírt, csokipapírt.......azért van.
Aki pedig háborog, annak javaslom hogy lánccal rögzítse a szemetese tetejét és amikor káromkodik mert telehajingálják szeméttel a környékét gondolojon a láncos kukájára szeretettel:)
én simán belerakom. bele van kötve a zacsiba a cucc.
amúgy cane corsom van soha SENKI nem szól be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!