Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Séta közben, ha nincsenek a...

Séta közben, ha nincsenek a környéken kukák, bele lehet rakni a végterméket mások kirakott szemeteseibe? Vagy beszólnak érte?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 19:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

:D

Sztem nem az a gáz ha valaki belerakja jobb híján, hanem aki kifigyeli és ezen lovagol :D

Hetekig amúgysem bűzölög a kutyagumi, mert kiszárad. :D

Amúgy ha ilyen eset van, úgy szoktam, hogy még egy zacskóba beleteszem az alaposan bekötött csomagot, azt is jól elkötöm, és semmi szag nem szivárog ki.

Néha azon gondolkozom, túl körülményes vagyok. Sokan mások meg 1xűen otthagyják.

2013. okt. 1. 23:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha tele a kuka és szépen bezacsizod ,lehet.Üres kukába viszont ne,mert a rádobott szemét kiszakíthatja a zacsit,aztán sikálhat a tulaj.
2013. okt. 1. 23:37
 23/31 anonim ***** válasza:
Azért látszik a kommentekből,hogy sokan nem is szedik a kutyájuk után na meg a kukájukat sem mossák soha.
2013. okt. 1. 23:41
 24/31 anonim ***** válasza:

Hát... én a kukámat akkor mosom, ha már penészes. :D

Bár lehetne erről is kérdést kiírni:

Cifrázza a dolgot, ha a kukába "kutyagumi" tartalmú zacskó is kerül, amit illetéktelenül helyeznek oda.

Kellene a kukák mellé pénzbedobó automata, amibe zacskónként bele kell dobni egy 50est hogy a kuka tényleges tulajdonosa ne szenvedjen hátrányt senkivel szemben :D

2013. okt. 2. 06:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer szóltak érte. Akkor (mivel a hangnemet nem találtam a megfelelőnek) simán kiborítottam a kapu elé..

Nem tudom hogy leesett e az úriembernek bármi is ebből.

Ha egy kuka kint van akkor az általában már "tele" van ritkán raknak még valamit bele, nem attól az icipici zacskótól nem lesz hely az esetleges plusz szemétnek.

2013. okt. 2. 08:42
 26/31 anonim ***** válasza:
Én beleraknám, és nem zavarna ha más is beledobná inkább minthogy az utcán maradjon. Mellesleg pedig én az udvarról összeszedettet is a kukába dobom. Most akkor megfogok halni? Slaggal meg ki van veretve a kuka ha már nagyon odavan azt' jónapot :D
2013. okt. 2. 11:26
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdésfelvető!

Az én szemetesembe bátran bedobhatod a kutyagumit, a rágópapírt, csokipapírt.......azért van.

Aki pedig háborog, annak javaslom hogy lánccal rögzítse a szemetese tetejét és amikor káromkodik mert telehajingálják szeméttel a környékét gondolojon a láncos kukájára szeretettel:)

2013. okt. 2. 13:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyébként roppant életszerűenk találom, hogy a kitett kukákat figyelve, ráugranak az emberek 1 heti kuyagumi, vagy rágóspapír adaggal:)
2013. okt. 2. 13:34
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha éppen úgy sikerül, hogy nincs a környéken nyilvános kuka, én belerakom. Egyszer vittem csak haza a kakit, akkor kocsival voltam és nem volt szemetes sehol. Egyébként ilyen szerintem elég ritkán van, nem hiszem, hogy a kérdező állandóan mások kukájába rakja a szemetét...és nem egy tonnáról, hanem zacskóról van szó. Plusz a kuka eleve büdös, és úgyis kinn van az udvarban...Arról nem is beszélve, hogy akinek el van engedve a kutyája, annak alapesetben nem árt, ha van két keze, és nem cipeli a kutyaszart még órákon át.
2013. okt. 2. 14:23
 30/31 anonim ***** válasza:

én simán belerakom. bele van kötve a zacsiba a cucc.

amúgy cane corsom van soha SENKI nem szól be:)

2013. okt. 2. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!