Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Séta közben, ha nincsenek a...

Séta közben, ha nincsenek a környéken kukák, bele lehet rakni a végterméket mások kirakott szemeteseibe? Vagy beszólnak érte?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 19:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%
10es vagyok. Nem azért fizetjük a szemétszállítást, hogy más bármit is belerakjon. És nem kellene ezt olyan természetesnek vennie másnak sem...
2013. okt. 1. 21:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Én bele szoktam. És engem nem zavarna ha más beletenné. Igazán nem foglal sok helyet és zacsiban van.
2013. okt. 1. 21:13
 13/31 A kérdező kommentje:
A többi napon viszem magammal. Csak itt a környéken órákig cipelhetem, ha nem dobom ki valaki más kukájába, mert utcai szemetesek nincsenek. Szerintem arra hivatkozni, hogy nem én fizettem érte, kicsit olyan, mintha pénzt kérnék, mert valakinek adtam egy pohár vizet. Egy kis zacskó semmi helyet nem foglal. Ha elszállítás előtt belerakom, az miért baj? Persze, ha már üres az más, bár ha az én kukámba valaki belerakná, nem dőlnék a kardomba, az egy hetes háztartási hulladék legalább ugyanúgy bűzlik, mint azt írták már előttem.
2013. okt. 1. 21:43
 14/31 anonim ***** válasza:
56%

Bocsánat, nem akartam az általad fizetett kukát bitorolni! Ha ráírod, hogy ne tegyem bele a kutyaszaromat, akkor esküszöm, hogy nem teszem bele többet...

...hanem mellé teszem. :)

2013. okt. 1. 21:51
 15/31 A kérdező kommentje:
Az átlag magyar kutyás kultúrát figyelembe véve vajon hány embernek jut eszébe egy csendes kertvárosban, hogy a kutyát időnként meg kéne sétáltatni és nem lenne hátrány, ha takarítana utána? Nem hiszem, hogy olyan sokan vagyunk, hogy lényeges részt vegyünk el bárki kukájából, ha beledobjuk a cuccot.
2013. okt. 1. 21:58
 16/31 anonim ***** válasza:

már csak azért sem örülnék neki, mert ki tudja, hogy a kutyus milyen parazitákat, betegségeket hordoz

gondolom, persze, hogy a kutyusod jó állapotban van, nehogy félre ért :)

de ha ilyet látnék, nekem ez lenne az első gondolatom, és bosszankodnék, hogy most hipózhatom ki az egész kukát

2013. okt. 1. 22:21
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

16-os

Te a kukából eszel, vagy mi? Ezért zavar, ha a kutya esetleg bármivel fertőzött (de hidd el, aki összeszedi a kutyagumit, annak a kutyája rendszeresen van féreghajtva és oltva)? Kihipózod... Ez érdekes...

2013. okt. 1. 22:26
 18/31 anonim ***** válasza:
anyukám egészségügyben dolgozik, ebből kifolyólag tisztaságmániás, amiből rám is ragadt, szóval igen, kihipóznám a kukát :)
2013. okt. 1. 22:51
 19/31 anonim ***** válasza:
50%
és igen, tisztában vagyok azzal is, de honnan tudjam, hogy a kutya gazdája tényleg szépen foglalkozik a kutyusával, vagy csak jópofa akart lenni?
2013. okt. 1. 22:52
 20/31 A kérdező kommentje:
Én dolgoztam haszonállatokkal és ott nem a kaki volt a leggusztustalanabb dolog, amivel napi szinten kapcsolatba kerültünk. Talán ezért vagyok immúnis az ilyenekre. A kuka amúgy is arra van, hogy gusztustalan, fertőző dolgokat rakjunk bele.
2013. okt. 1. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!