Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Éjjelere be engedjem őket?...

Éjjelere be engedjem őket? Fázhatnak már ilyenkor?

Figyelt kérdés
2 tacskókeverékem van,menhelyről hoztam őket,egyik sem kölyök már.Ez lesz az első telük nálam.Nappal biztos nem fáznak de félek h hajnalban vagy éjjel igen. Szigetelt,kicsi házuk van,amit teljesen kitöltenek van bennt 1 vastag szőnyeg is.Szerintetek éjjelre azért behozzam őket a lakásba?
2013. okt. 1. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a puminkat - 10 fok alatt be szoktuk hívni éjszakára, de nappal mindig kint van. Ha esetleg elfelejtjük, akkor szokta jelezni, hogy engedjük be, mert fázik. Egyébként inkább kint szeret lenni.
2013. okt. 1. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ők is nyugtalanok bennt,1-2 órát vannak csak el,de rövid szőrűek és félek nehogy megfázzanak.
2013. okt. 1. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem már leírtad, vagyis jól elvannak mert ez az hőmérséklet még bőven felette van a minuszoknak.

Ha igazán "zimmerzum" lesz akkor be fognak menni:)

2013. okt. 1. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy beengedném öket .. 2 ilyen apro kutya semmi vízet nem zavar a lakásban.
2013. okt. 1. 16:09
 5/5 anonim válasza:
Utolsónak: Hát az attól függ,hogy mennyire megneveltek. Hidd el egy apró kutya tud ugyanakkora bajt okozni,mint egy nagy kutya. Sőt,ők ketten vannak. De ha jól neveltek akkor persze igazad van ;)
2013. okt. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!