Adatok és kép lent! Vajon ez a golden kölyök el vam hízva?
Marmagasság: 56 cm
Súlya: 21 kg
Kor: 5 hónapos
Hossza(Faroktól a fejéig): 1,34 cm
És a kép:
A napi 3 mindenképp legyen meg, nem baj, ha csak icipicit kap egy-egy étkezésnél. Én azért megpróbálnék akkor valami más prémium tápot a helyedben. Royal-ból mit kap? Próbálj ki más, de mindenképp olyat, ami nagy testű kölyök kutyáknak való!
Nekünk a dokink azt mondta, ha kicsit sovány a kutya, az a kisebb baj, de a túletetéssel nagyon vigyázzunk, mert nem csak elhízáshoz vezet, hanem komoly ízületi és csonthártya gyulladást okozhat! Legrosszabb esetben akár diszpláziát is előidézhet a túlzott terhelés miatt. :S
Amúgy nem túl előnyös a kép, de szerintem is dagi egy picikét.
Kép alapján el van hízva - és főleg ha hozzávesszük h még nem keveset fog nőni. (Azt nem írtad, h kan vagy szuka?)
Egy kutya inkább legyen soványabb egy picit a normálisnál, mint kövérebb.
A Royal pont nem a legjobb táp egy goldennek - túl sok benne a fehérje -> túl gyorsan nőnek tőle -> 1-1,5 éves korára borítékolható valami ízületi baj. Ha én lennék a helyedben. én tuti tápot váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!