Tegnap hoztam haza egy kiskutyát,1 hónapos. Nem hajlandó enni, inni se tejet se vizet. Mit tudok csinálni vele? Félek nehogy baja legyen
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 10:27
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat orvoshoz mindenképp elviszem nekem sem tetszik a helyzet,de ha nem én más hozza el és ugyan így. Egyet értek még az anyja mellett lenne a helye,furcsa is volt,hogy mondták már párizsit is kap,pedig még nem erre lenne szükség úgy gondolom.
Mégegyszer köszönöm a gyors válaszokat!
2013. szept. 30. 12:16
12/26 Imola Ágnes válasza:
Tehát szaporító...honnan gondolta mindenki..??? Éna helyedben feljelenteném....
13/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az is furcsa volt,hogy ott volt az édesanyja de nem szoptatta már a piciket állítólag,mert már éles a foga..Mindenképp utána fogok járni a jogi részének csak nem voltam biztos benne,hogy mi a teendő egy ilyen pici babával és első sorban ez most a fontos
2013. szept. 30. 12:23
14/26 Imola Ágnes válasza:
Kérlek majd szólj, hogy mit mondott az orvos
15/26 A kérdező kommentje:
Mindenképp,bár valószínű keres majd neki akkor szoptatós anyukát. Nagyon száraz a nózija aggasztó sietek vele a legközelebbi orvoshoz
2013. szept. 30. 12:32
16/26 anonim válasza:
Kedves ember ez a szaporító. Az anya sem szoptat mindíg, de nem azért mert a kölyköknek foga van. Jobbulást a picinek, szorítok neki.
17/26 anonim válasza:
Sajnos kicsi az esélye hogy talál neki szoptatós pótmamit, valószínűbb hogy tápszert ír és cumisüvegből kell etetni szegényt.
18/26 Imola Ágnes válasza:
szerintem is cumisüveg... ha most egy alomba teszed, lehet veszélyezteted a többi kölyköt az alomból...lásd parvo...ki tudja mennyi anyatejet kapott, nem biztos, hogy a tied védett....
19/26 A kérdező kommentje:
Nincs gond a cumisüveggel sem hála Isten van elég idő foglalkozni vele,nem lesz sosem egyedül itthon.
2013. szept. 30. 12:51
20/26 anonim válasza:
egy 4 hetes kiskutya már tud enni, nem kell cumiztatni, hiszen 2 hetesen már kint vannak a fogai. Csináld ugy, ahogy az előbb irtam, és legyen higabb a tápszer. És kináld 3 óránként. ha odafigyelsz, és nem beteg a kölyök, akkor igy fel tudod nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!