Milyen vitamint, port, vagy bármi mást adjak a staffordomnak, ha akarom, hogy jobban látszódjanak az izmai? Jó húsban van, meg izmos is, csak ki szeretném emelni egy kicsit az izmokat
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 20:20
21/27 anonim válasza:
Én keverem a tápot a hússal.Soha nem hallottam ilyenről,hogy nem tartják jó ötletnek,mellesleg engem ilyen téren nem az érdekel,hogy másik mit gondolnak,hanem az,hogy a kutya egészséges és jó kondiban van.Az egészségét pedig a fél évente elvégzett teljes kivizsgálás nagyon jól bizonyítja.
Akkor sem lesz baja,ha maradsz a sima tápnál,előző kutyámat csak táppal etettem,ráadásul az egy alsóközép kategóriás volt és nem lett semmi baja.Igaz,nem nézett ki olyan jól,de egészséges volt.
22/27 anonim válasza:
Azzal szerintem nincs semmi gond ha egyik nap tápot a másik nap húst kap. De egyszerre adni tényleg nem szerencsés mivel nagyon mäs az emésztési ideje. Én a teljes nyers előtt azt csináltam hogy kb heti 3 napon adtam neki nyers farhátat, kacsaszivet, amit kaptam, a többi napon meg tápot.
23/27 anonim válasza:
Természetesen én is így értettem,a hús és táp keverését.Egyik nap ez,másik nap az.Vagy pár napig ez,pár napig az.
Nálunk minden 2. nap hús van.A többi napon táp.
24/27 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy ,,a táp etetésénél nem nézett ki olyan jól,,? :) Azt úgy lehet igen hogy 4nap táp, majd 3nap hús :) így meg is lehetne oldani :D mert nem fogyna el annyi sok hús, és egézséges is lenne, nemigaz? :)
2013. okt. 1. 19:50
25/27 anonim válasza:
22-es vagyok, a táp mellett nekünk volt némi zsír a kutyán nem volt olyan izmos mint a csak hús mellett. Saokan akik nyersezenek azt gondolják hogy alakilag a kutya ugyan olyan lesz mint a táppal. De ez így téves, kb olyan mint amikor egy testépítő felfújt izmokat növeszt. A nyers mellett a kutya szálkásabb izomzatot növeszt, emiat esetleg vékonyabank tűnik.
26/27 A kérdező kommentje:
ertem....akkor csodat ne varjak, ha táppal etetem :) és ha keverném a kettot? úgy csinálnám, hogy 4 nap táp, 3 nap hús zoldségek.....a másik héten meg 4 nap hús, és 3 nap Acana táp.....úgy jobb lenne? mint csak maga a táp? :)
2013. okt. 1. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!