Milyen vitamint, port, vagy bármi mást adjak a staffordomnak, ha akarom, hogy jobban látszódjanak az izmai? Jó húsban van, meg izmos is, csak ki szeretném emelni egy kicsit az izmokat
Nekem tetszik,szerintem nincs baj vele.És a nyuszi is :D
Szerintem,igaza lehet annak,aki a zsírban keresi a megoldást.A kevés szénhidrát bevitel miatt,érezheti magát éhesnek és attól hízni sem fog.Plusz ne felejtsük el,hogy a hájból ugyanannyi súly sokkal nagyobb,mint izomból ugyanaz a mennyiség.
Mi a kutyánkkal fele ennyit se csinálunk,mint te,de nagyon szépen izmosodik,főleg mióta a táp mellé folyamatosan kap húst.Esetleg próbáld meg a táp mellett,csak hússal kiegészíteni a dolgokat.
Mi Brit Prémiummal etetünk és heti min. 4x kap mellé húst.Főleg csirkét.
Amióta kezd hűvösödni minden másnap kap egy jó negyed kilót.
Nagyon szépen formába jött tőle és a súlyhúzáson kívül mást nem nagyon csinálunk.Illetve a Pilis hegységnél lakunk,így hétvégente túrázunk a hegyekben.Ez is tornásztatja rendesen.
Amúgy egy észrevétel: A pénztárcád megérezte a húsos etetést,szerinted ilyen "csodabogyót" mennyiért kapnál?:D
Utána meg az állatorvos miatt fogod megérezni a pénztárcád,mert kicsinálja a kutyát.
És baromi cukik a nyuszival :D
hát jóval szebben nézett ki BARF-on! a kilogrammokat ne nézd! ha a kutya jó kondiban van, akkor max a féreghajtó beadásakor számít, hogy mennyit nyom. a nyálát meg minden egészséges kutya csorgatja, ez egy ősi eredetű tulajdonság: nem tudhatták, hogy mikor jutnak legközelebb táplálékhoz, ezért ahogy eléjük került valami fogyasztható, azt utolsó morzsáig megették. eltelt ezer év, de a kutyák a mai napig így működnek... addig képesek enni, amíg van előttük kaja.
ha jót akarsz magatoknak térj vissza BARF-ra, emeld a zsír arányát és tiltsd le a kunyerálást. egy kis edzéssel hipp-hopp bitang izmai lesznek meglásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!