Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A párom szaporítótól akar...

A párom szaporítótól akar kutyát venni, hogy beszélhetném le?

Figyelt kérdés
A barátom mutatott nekem egy dobermannos képet, hogy "jaj de jó lenne ilyen kutyus majd". Nekem sincs ellenemre, tetszik a dobermann. Beszélgettünk erről, hogy milyet kéne venni, de ő nem akar több 10 ezer forintot költeni egy háziállatra, és nem is baj ha nem fajtatiszta. De persze legyen kölyök. Mondtam neki, hogy szaporítónak nem adunk pénzt. Erre meg totál felkapta a vizet, hogy "majd én eldöntöm", meg mit dirigálok neki, majd ő eldönti mire ad ki pénzt. Ezután mutattam neki képeket meg anyagot a szaporítókról, hogy lássa miről beszélek. Utána meg már azt mondta hogy "másold már be te nagyon iskolázott ember, hogy melyik sorban írtam le hogy én venni akarok kutyát?" meg hogy túlkomplikálom. Erre azt mondtam neki, hogy a jézuska nem fogja ingyen a fa alá tenni a kiskutyát. Aztán meg már "nem tudom honnan jönnek ezek a képzelgéseid" meg ilyeneket mondott, totál felhúzta magát, mert szerinte én nem támogatom őt! Ti értitek ezt az észjárást? Mert én nem....

2013. szept. 29. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
"másold már be te nagyon iskolázott ember, hogy" - szerintem ez volna az egyik utolsó mondata, amit hozzám intézett, és most nem a kutyáról beszélek!
2013. szept. 29. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy kutya közös vállalás,amihez mind a kettő fél beleegyezése szükséges.Biztos úgy érzi,túl sokat okoskodsz.Ez később sem lesz jobb.
2013. szept. 29. 20:56
 13/14 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Dobberman fajtamentéshez vinném el...bár nagy aktivitást nem láttam. Igazából, ah úgy viselkedik és gondolkozik, ahogyan leírtad, én is kirúgnám, az biztos...Milyen alapon kezd el sértegetni, ha nem értesz vele eggyet? De ez már a kapcsolatok rovatba való:)))
2013. szept. 30. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Előttem valaki írta: ezt az észjárást hisztinek hívják. A helyedben én kidobnám, nem a kutya miatt. Ha valóban szeret, miért beszél veled ilyen hangnemben? Egyáltalán nem komplikáltad túl a dolgot, te csak a legjobbat szeretnéd. Ha nem érti meg, hogy a minőséget meg kell fizetni akkor nincs miről beszélni.
2014. febr. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!