Ha veszek egy Husky kutyát akkor érdemesebb 3,4,5 hónapost venni mint egy 1-2 évest?
Attól függ miért veszed.
Ha konkrét célod van vele,pl kiállítás,versenyek és még sorolhatnám,akkor kölyköt jobb venni.
Ha csak hobbi kutyának kell nem akarsz vele kiállításra menni meg versenyekre akkor egy felnőtt kutya is megteszi.
Kötődés szempontjából meg a kutya személyisége és a te személyiséged is közre játszik.
1,5 éves volt a kutyám amikor kaptam nagyon kötődik hozzám.Húgom kutyája 9 hetesen került hozzá,én nem látom azt a nagy kötődést mint én látok magam és a saját kutyám között.Mondjuk én többet is foglalkozok a kutyámmal,mint húgom az övével.
Szerintem is tök mindegy.
Nekem az egyik kutyám már idősebb korában került hozzám, szóval 1 évesnél is idősebb volt, még is kötődik hozzám meg semmi problémánk nincsen.
A másik kicsi kora óta velem van, még sincs szerintem nagy különbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!