Melyik könyvet lenne érdemesebb megvennem?
Figyelt kérdés
ELŐSZÖR, későbbiekbe szeretném majd majdnem az összes "nagy" könyvet beszerezni de elsőnek szerintetek melyiket érdemes ?? első körbe Cesar Milan 3 könyve közül melyik? másodszor pedig az összes ilyen kutyás könyvből melyikek azok amiket érdemes beszerezné és nektek segített?2012. júl. 11. 15:11
1/3 anonim válasza:
Nekem egyik CM könyv se jött be, leginkább csak magát dicséri a pasi, de én egyik tanácsát, módszerét sem tudtam a magamévá tenni, szerintem nem jók, de persze egy nagy rajongót sem akarok ezzel megbántani.
A Fennel könyvek viszont jók, a módszer is eredményesebb, hatásosabb, látványosabb is, én azokat javaslom mindenek felett! :)
2/3 anonim válasza:
Én Cesar Milan első könyvét olvastam, az inkább felnőtt örökbefogadott kutyák neveléséhez ad tanácsot, most olvasom a második könyvét mert van egy fél éves kutyám. Eddig jónak tűnik. :) Többször el kell olvasni, nem úgy megy hogy elolvasok egy könyvet egyszer és mindent tudok a kutyákról. De nekem nagyon bevált eddig a módszere. Fél éves kutyám előre enged az ajtóban, behívható, ül, fekszik, helyben marad, és hiába van az étel a földön csak az engedélyemmel eszi meg. Erre vagyok a legbüszkébb. :)
3/3 A kérdező kommentje:
fél évesen ez szép. grat. hát akkor jan fennel-lel kapcsolatosan és körül nézek. köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 11. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!