Van pénzed arra, hogy a kutyá (i) dat prémium (drága)
táppal etesd?
Figyelt kérdés
Nekem speciel nincs. 2 különböző fajta kutyám van, mindegyiknek másmilyen táp kellene. Épp az Acana jutott eszembe, majdnem 800-900 ft egy kg táp. A városban nincs Fressnapf, csak busszal tudnék hozni, akkor is 1-1 kilót. Egyrészt ilyen kicsi kiszerelésben drága, másrészt nem is elég sokáig. (A buszköltséget ami 1 alkalommal majdnem 1000 ft, már nem is számolom) Netről azért nem rendelek, mert nem tudok félretenni 20 ezer ft-ot, mert akkor valamelyik csekket nem tudom befizetni.
(Mindkét kutyust rokonoktól fogadtam be, hogy ne vigyék menhelyre.)
20 kg 8000 ft. szerintem az azért nem olyan rossz, és sokáig elég.
2009. nov. 7. 10:43
12/40 anonim válasza:
SZIA!
Megkérdezhetem hogy hol laksz?Én tenyésztői áron tudok ajánlani hills't.
2009. nov. 7. 10:46
13/40 anonim válasza:
Nincs,Pláne,hogy Német Dogom van.Én 2 féle tápot keverek neki + főzök és minden gyümit megeszik.Amúgy nem lehet általánosítani,kutyafüggő is a táp választás.Hiába prémium táp,ha nem "szép" tőle a végtermék.Nekünk egyik Purina termék nem jött be(prémium sem) az Eukanuba sem.Ami bejött,de nem azzal etetek az a Pro Pac ill.ugyanettől a gyártótól a Sportmix tápja.Ami ugyancsak bejött az a Freshnapfos saját márka(Multifitt)és amikor kicsi volt az ugyancsak Fresis Prémium táp a Select Gold.Most a Multifitt az mindig állandó táp és ehhez vesze ilyen-olyan tápot.Ami bevált és "gagyinak minősül,az a Porció sárga zacsis.
2009. nov. 7. 10:48
14/40 anonim válasza:
Nekünk eddig chappit ettek, de sok helyen olvastam, hogy ez nagyon nem jó. Nekünk sincs sok pénzünk, ezért acana, ilyesmi kizárva sajnos. Most akadtunk a Fides nevű tápra, amiből 6300 ft 20 kg, és a tescosnál, chappinél sokkal jobb. Webshopban megrendelhető, illetve én megkértem a tápost, és hozat a boltba is. Úgy 7200 egy zsák.
2009. nov. 7. 10:49
15/40 A kérdező kommentje:
Pécs van a legközelebb hozzánk, ahol Fressnapf van.
Légyszi linkelj be nekem olyan oldalt, ahol 8 ezerért van 20 kg táp. (minőségi)
Mert én nem találtam.
2009. nov. 7. 10:49
16/40 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget irtam, akkor akcioban volt 8000. De találtam Neked egy másikat.
Royal Caninban tudnék Neked segiteni, van egy kereskedelmi forgalomban nem kapható tápjuk a CC 20 kg 9460 ft. Ez egy fenntartó táp.
2009. nov. 7. 11:17
17/40 anonim válasza:
Nekem sincs most rá pénzem de gagyi táppal biztos nem fogok etetni ezért inkább főtök neki. Cáfolnám azt az állításodat kérdező, hogy a prémium táp semmivel nem több, mint a Draling és társai. Dehogynem. A Darling, Friskies, Tescos és társaik színezett ízesített mérgek. Ha nincs pénzed drága tápra és energiád főzni akkor legalább ne az agyonreklámozott sz@rokat vedd amik a legrosszabbak.
2009. nov. 7. 11:31
18/40 anonim válasza:
Pont tegnap néztem, hogy a tesco gazdaságosban 20% a fehérje, ez több, mint a chappiben. Plusz színezék sincs benne. Mondjuk ettől még lehet tele káros anyaggal, de első bkikkre nem tűnt annyira vészesnek.
2009. nov. 7. 12:27
19/40 anonim válasza:
Nekem 3 masztiffom, 4 német dogom, 2 németjuhászom, 2 ír farkaskutyám, és 4 kaukázusim van. Én nem tudtam, hogy ezek ilyen sokat esznek, nem mondta senki, ezért csak macskaszart tudok adni nekik, de néha kapnak egy kis csirkeszart is:(
2009. nov. 7. 12:35
20/40 Winner of Royal Hill válasza:
Kedves 10:46-os nekem nem ajánlanál? Nem gonoszkodásból, komolyan kérdezem.
Nálunk a Sportmix nagyon bevált, de mire rállítottam a kutyát, azóta nem lehet kapni,kissé nagyon ideges vagyok már ettől, augusztus vége óta nincs az Anivetnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!