Hogyan vehetem az aput rá, hogy legyen egy bischon havanese mini kutyám? Sajna elég nehéz eset. Van egy nyulam is de ha kicsi kora óta vele lesz akkor szerintem nem fogja bántani
Hát egyrészt egyetértek a válaszolókkal másrészt nem!egyrészt, lehet a kérdezőt értitek félre, vagy én értem félre, de az is lehet arra gondolt h kistestű a kutya....nem feltétlenül a minire gondol, amit úgy árulnak mint minit, hanem arra h kistermetű fajta.másrészt aki nem ismer tenyésztőt...gondolom neten fog keresgélni, és igazából nem egy-két ilyen hirdetéseket láttam, neves tenyésztőktől, bizony ilyen oldalakon...és akkor az is szaporító? na ne mááár!néztem nagyon sok tenyésztő honlapját is, csak hát már nem találtam vagy nem nyitotta meg az oldalt, és ilyen oldalakon megtaláltam őket.
A kérdésre válaszolva, én még anno 16 voltam, nagyon ellenezték a kölyökkutyát nálunk, de elhoztam, és azóta imádják oda nem adnák senkinek,semmi pénzért, de hozzá teszem nem fajt. kutya.Embertől is függ, szerencsére a szüleim szeretik,szerették egyébként is a kutyákat állatokat, van akit viszont ugysem lehetne meggyőzni,ha már ott van. A te esetedben már költeni is kell rá,és ha nincs,akkor a szülőnek kell állni.Talán ha rábírnád venni h menjetek el egy menhelyre, ott rábeszélhetnéd egy kis méretű kutyusra.
Az h nincs ár, az egy dolog, sokszor megállapodás kérdése, és hogy mire vásárolod a kutyát.Kiállítás, tenyésztés, vagy hobby. Gondolom, ha már a leírásban szerepel, a kennel neve, az adott eredmények, egészségügyi szűrések, törzskönyv, akkor nem 30 ezer lesz, ezt minden épp eszű tudja, ha nem megérdeklődi az eladótól.XD
Az tök mind1 h a honlapján, vagy ilyen oldalakon hirdetik, az ára ugyanaz, és a honlapon sincs feltüntetve!!
Igen,abban a pillanatban nem jó,hogy rajtamarad a kölyök,de a hosszútávú célok érdekében,MUSZÁJ hogy rajta maradjon.Mert ha soha nem maradj a nyakán 1 db kutya sem,akkor hátradől és nyugtázza a helyzetet,hogy ő egy vagány gyerek,megint jó sok pénzt keresett a kutyákon,akiket csak azért tart,hogy tejeljenek neki.
Nem érdekli,hogy az anyakutya milyen állapotban van/lesz,az sem,hogy beteg-e örökít-e valamilyen betegséget.A kanról ugyanez elmondható.Még a herpesz oltást sem adatják be,ami ugye az alapja lenne a fedeztetésnek a kölykök szempontjából..
Nem etetik megfelelő táppal,sem elégszer (legtöbb esetben),sovány a szuka még szoptatás közben is.
Nagyon sokszor 5-6 hetesen már lehet vinni,mert akkor már sokat esznek és sokba kerül.
Minél hamarabb,minél több pénzért túladni rajta.Ennyi a lényeg neki.
És minden egyes vásárló,megerősíti a kedves szaporítót abban,hogy nagyon jól csinálja,amit csinál.
Csakhogy,nem csinálja jól,sem etikusan,sem állatszerető emberként.
Kizsákmányolja az állatot és gyakorlatilag állatkínzás amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!