Miért rágja le? Probléma lentebb!
Mozgasd sokat, hogy ne legyen energiája rombolni.
Amúgy, ismerősöm erős paprikával kente be azokat a dolgokat, amiket a kutya előszeretettel rágott, és egy két alkalommal el is ment tőle a kutya kedve.
Ugyan az az eset mint a szobatisztágnál..
Ha a kötegelővel a kezedbe mész a kutyához a kutya nem azt tudja hogy rosszat csinált, hanem azt hogy a gazdája idióta és agreszív lesz ha a kötegelő nála van ...
Vidd a kutyát sétálni fáraszd le mielőtt elmész otthonról, vegyél neki csontot arra az időre mikor nem vagy otthon.
Amúgy valószínű hogy csak szórakoztatja magát mert unatkozik,
Az enyém megette az erőspaprikát....
Én mikor a házban kezdett el rombolni a kutyám és az istenért nem tudtam róla leszoktatni (ő is tudta, hogy rosszat csinál), akkor megfogtam és kiraktam a házból pár perce (volt, hogy fél órára is). Eddig ez volt a leghatásosabb módszer.
Szerintem ha van hely ahova be lehet zárni egy kicsit, akkor rakd be oda.
"Ha a kötegelővel a kezedbe mész a kutyához a kutya nem azt tudja hogy rosszat csinált, hanem azt hogy a gazdája idióta és agreszív lesz ha a kötegelő nála van ... "
Ezt most úgy elképzeltem és egy ideje hangosan röhögök. :))))) Egyébként mi a görcs az a kötegelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!