Várhatóan meddig fog élni egy francia bulldog, akinek 4-szer voltak kölykei 5 éves koráig?
Vagy egy évben 2x 2 egymást követő évben,vagy még van pár verzió.
Ha évente egyszer ellett volna,az igen kellemetlen,mivel akkor már 1 évesen ellették,ami igen nagy károkat okoz a szervezetnek.És ha jól tudom a francia buldogok általában császárosak,főleg eszetlen szaporítóknál,így van esély arra,hogy szanaszét van kaszabolva szegény kutya.
Állatorvossal általános felmérés,majd konzultáció az állapotát illetően és javasolni fog dolgokat.
azt az apródos drága kis fekete kutyust hoztad el? Én is kilinkeltem több helyre, pontosan azért, mert az én kutyuskám is hasonló paraméterekkel bír (4x szült minimum és kb 5-6 éves lehet). Ha gondolod írj rám, beszélhetünk, mert a dolog sok mindentől függ. Tudok olyan állatorvost is aki lelkiismeretes és nagyon jó diagnoszta, plusz normális áron dolgozik.
Ha ivartalaníttatod egyébként, akkor innentől nem lesz már baj... fiatalkorában szült ennyit, így remélhetőleg kevésbé viselte meg a szervezetét...bár ugye náluk a császár miatt vannak problémák, nem tudom ő császáros volt-e vagy természetes úton szült. Ha természetesen, akkor talán kevesebbet ártott neki a sok ellés, mert legalább nincs összeszabdalva a hasfala mint az én kis drágámnak.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!