Kutyámnak megy a hasa doki csak holnap többi lent! Sürgős!?
Adhatsz neki éppen Smectát. Hogy pontosan mennyit, hát, szerintem egy negyed vagy fél tasakot (vagy ma este egy negyedet, és reggel egy negyedet). Egyébként ha van otthon Bolus adstringens, vagy Széntabletta, akkor a Smecta helyett azok is jók lennének.
Ma már ne egyen semmit a kutya. Viszont legyen előtte sok víz.
Holnaptól meg diétázzon. Főtt csirkemell, jó alaposan megfőtt (szinte ragacsosra) rizzsel, de nem szabad túl sok csirkemellet adni neki, inkább a rizs domináljon. És inkább többször kevesebbet adj neki.
Meg kell tanítani a kutyusnak, hogy ne fogadjon el idegentől ételt, mert egyszer még megmérgezi a hülye szomszéd.
Én a helyedben most mennék át a szomszédhoz kb ilyen szöveggel.
Kedves szomszéd, többször kértem hogy ne etesd a kutyát, úgy tünik nem sikerűl ezt megértened. A legutóbbi etetésed miatt most voltunk a dokinál mivel nem birta a szervezete az álltalad adott tejet. Nos az injekció, gyógyszer 10 000 ft volt, gondolom ezt most kifizeted, hiszen te okoztad a gondot. Szerintem többet nem etetné a kutyát. Nállunk is volt ilyen, többet nem adott neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!