6 hetes kiskutyának mit adjak enni?
Nekem a két éves kutyám is kap kecsketejet :D
Amúgy tényleg egyszerű a képlet, bemész egy állateledeleshez és azt mondod.
-Jónapot, szeretnék kérni 6hetes kutyának tápot ennyi meg ennyi pénzért ennyit meg ennyit.
-Tessék ez van megfelel?
-Igen, köszönöm, viszlát... :D
Ha ilyen komplex lenne a kérdés akkor nem 6szóban tette volna fel szerintem.. De amúgy ebben az esetben meg a hús rizzsel szerintem mindenkinek eszébe jut..
És akkor kötekedhetnék én is, de mi van ha nincs rizs mi van ha nincs hús, de mi van ha a kérdező hajléktalan és csak beugrott egy internetcafeba 30forintért hogy ezt megkérdezze.... :D
A lényeg hogy a kérdés túlontúl triviális ezért a lenéző hangnem a legtöbb ember részéről
Kedves 13.!
Nagyjából úgy volt, ahogy írtad. Jó, hogy vannak még szélesebb látókörű emberek is.
Kedves Többiek!
A nagy arc mögött vajon mekkora az ész, hogy a lélekről már ne is essék említés?
Sosem volt még ekkora kutyám, de olvastam egymásnak ellentmondó hozzászólásokat a tejről, krumpliról, kenyérről, konzervekről, hogy tartósító van benne, szintén hasmenést okozhat...ezért bátorkodtam ide jönni az Okosok fórumára, és kérdezni.
A pofátok és az egotok óriási, de igen kis töpörtyű népség vagytok, ez a véleményem rólatok, és minthogy ez, innentől le is szarom, hogy esetleg mi a tiétek, úgyhogy ne érezzetek kényszert válaszolni.
Tej,krumpli,kenyér nemhogy kölyöknek,de egészséges felnőtt kutyának sem tesz jót.
Mindenképp valamilyen Starter kaja kéne.Ismerősöm szép almot nevelt fel ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!