Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Tényleg ehhez kell folyamodni a sok rendelettel nem foglalkozó "gazdi" ellen?

Figyelt kérdés
Bár a cikk nem tér ki, aki poraz nelkul setáltat nagyobb eséllyel hagyja ott a sz.rt s. Valoszinu ebből is elegük lett az ott élőknek. Nálunk is az divik hogy se poraz,se sz.ró zacskó.
2013. szept. 23. 07:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

7-es vagyok..igen 100-200 méter na jó talán 200 az nincs..ismerem az összes kutyást itt.A kutyát itt látom aztán fentebb sétálva úgy 5 perc múlva a gazdáját is megpillantom,ahogy beszélget emberekkel.Nem egyszer volt,hogy láttam kérdezősködni,nem e látta vki a kutyáját.Tőlem is kérdezte már meg nem 1x. 1-2 ilyen ember van.Egyiknek kutyáját én hoztam ki az úttest közepéről! Mert a drága gazdi jó messze volt azt se tudja merre van a kutyája. Mind 2 kutya nagytestű,de roppant barátságos ebek.Csak ném értem miért kell hagyni,hogy ilyen messze kóricáljon.Simán elütheti egy autó.

Mondjuk az egyiket nem szoktam látni mostanság,tuti történt vmi azzal a kutyával.

Bp-en szörnyű ami van,nem is akarok oda költözni.Hugyszag van és kaka mindenütt.A hányinger kerülgetett,amikor bent voltam.

De azért kevésbé zsúfolt városokban,szerintem jobb a helyzet.Itt nálunk sok a zöld terület kakát is alig látni és semmi pisi/kaka szag nincs!Itt a kutyások jó része felszokta szedni.

2013. szept. 23. 15:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de egyik válaszról jutott eszembe, pont ideillik XD

http://www.youtube.com/watch?v=WlSm_zTYvic

2013. szept. 23. 20:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk az mindenkinek a maga szegénysége,ha pest ugy van a fejében,mint a 8.ker. Mint irtam kertvárosi kerulet ami kb annyit tesz mintha bármelyik másik kisvárosban lakna az ember,ahol van harkm kis lakotelep, de 80%-ban kertesház...Ez itt nem a sikátoros,csövesek a padon fekve hugyoznak maguk alá Blaha Lujiza tér...
2013. szept. 24. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!