Annyit biztosan tudok hogy ház őrzésre teljesen alkalmatlanok. Legalább is amik itt a környéken vannak, egyiknek sem hallottam még a hangját.
2013. szept. 22. 23:50
2/9 A kérdező kommentje:
Én pedig pont azt olvasom mindenhol hogy mennyire védelmezi a gazdáját és a házat:DD
2013. szept. 22. 23:51
3/9 anonim válasza:
nagyon jó.köszönöm!
2013. szept. 23. 01:00
4/9 anonim válasza:
amúgy nagyon jó köszönés a csáú-csáú! :D
2013. szept. 23. 01:01
5/9 anonim válasza:
Nem egy agyas kutya.
2013. szept. 23. 06:24
6/9 Fannybaba8 válasza:
Én nem vagyok csau párti..Főként azért nem mert az ismerősömnek a kan csauja neki ment a gazdi gyerekének..Már a 3. nap! Egyébként nem valami okos kutyák! De igen védelmezi a házat meg a gazdit
2013. szept. 23. 08:18
7/9 anonim válasza:
Bírom, mikor összekeverik az okost és a motiválhatót:D Szerintem pont hogy nagyon okos kutyák, de nagyon kevéssé motiválhatóak, elvannak a saját kis világukban, kicsit olyan 'autisták'. Láttam egy csau kölyköt a sulin, tényleg durva eset volt. Olyan szinten nem érdekelte a gazdája, annyira elvolt a saját világában, hogy ott sikítozott mellette a lány, de a kutya nézte a földet, mintha semmit nem hallana:D Durva.
2013. szept. 23. 09:23
8/9 anonim válasza:
Nem könnyű eset. Én semmiképpen nem tartanék, mert nagyon makacs önfejű és magának való. Más kutyákkal nem igazán jön ki, de emberekkel is nagyon bizalmatlan és mogorva még a saját gazdájával is
2013. szept. 23. 11:19
9/9 anonim válasza:
off: már kezd kicsit idegesíteni ez a tenyésztősdi ugyanis mi a csau csau csau kutyánkat 34000-ért vettük és nem tenyésztőtől hanem egy idősebb házaspártól egy határ menti kis faluból és semmi baja nem volt pedig nem a lesgszebb körülmények közt tartották de csak azért mert nem volt lehetőségük jobb helyen és imádtuk csak sajnos egy kis korcs kutya miatt bélcsvarodása lett és meghalt :(
on: nálunk mindenkit imádott de legfőképp anyát szerette az idegenek pedig megugatta de mikor egy ismerős lépett be az ajtón akkor egyből örült neki csóválta a farkát ja és nagyon okos volt mikor hazahoztuk egyszer pisilt be utána soha többet és nem hazudok... egyébként nagyon jól tanult csak a hallása egy kicsit szelektív volt mert volt hogy egyszer-kétszer kiszökött kertbe és mikor szóltunk hogy gyere vissza a kedvenc kajájáért se ment volna be egyébként szerintem a csau csau nagyon jó választás minden téren mikor kivittük sétálni is mindenki megcsodálta megakarta simogatni úgyhogy csak jót tudok róla írni és az hogy önfejű magának való EGYÁLTALÁN NEMIGAZ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!