Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a szuleim...

Mit tegyek, ha a szuleim folyamatosan azert veszekednek, hogy keveset foglalkozok a kutyammal?

Figyelt kérdés

Miota elkezdodott a suli valoban nincs annyi idom a kutyara. Reggel 7kor indulok suliba, 4 utan erek haza akkor leulok enni es marcmehetek is tanulni. Jobb esetben este 6ra kesz vagyok es csak utana tudom kivinni a kutyat setalni kb. 1 orara meg utana jatszunk egy kicsit es trukkoket tanulunk. Bejovok olyan 8kor furdes, vacsi es fekszek le. Hetvegen pedig annyira faradt vagyok mar,hogy etheto, ha szeretnek egy kicsit pihenni, de meg mindig ilyenkor van idom arra, hogy elvigyem kirandulni, vagy tanitsak neki valami uj dolgot stb.

Na es a szuleimtol folyamatosan azt hallgatom, hogy unatkozik a kutya meg mi a sz@rnak van, ha nemfoglalkozok vele?! Es abba is beleszolnak ha epp 2 napig nem fesultem meg. Multkor rengeteg tanulnovalom volt az volt az egyetlen egy nap, hogy nem vittem ki ere napokig azt hallgattam...most tenyleg ennyire veszesen kevesrt foglalkozok vele? Mit tegyek?

2013. szept. 22. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van ,hogy még tovább is tart szegény gyerekeknek:(
2013. dec. 19. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Kutyazza, ne a telefonod b aszogasd.
2015. nov. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!