Beagle kiskutya tapasztalat? Többi lent!
Sziasztok...több kérdés...
Hànyszor vigyem sétálni?
Mennyi kaja kell neeki?
Tèlen nagykorába kint lehet tartani?
Kutyapulcsi?
Ugatós?
Jutalomfalat?
Rágcsálós?
Intelligens?
Makacs?
Kb ennyi!Segítsetek?
Ja és első kutyusos vagyok.
Hogy hívják az apukádat?
Ha kutyaoktató(megjegyzem ilyen szó nincs) akkor biztosan ismerjük :)))
Amúgy,ha apukád tényleg kutyákkal foglalkozna,akkor nem ide jönnél kérdezősködni és nem is első kutyád lenne...
Menj inkább tanulni.
Ha kutyakiképző az apukád akkor őt kérdezted volna meg,mert nyilván volt dolga beagle-ökkel.Otthon elvileg meg lenni kéne kutyá(k)nak.Mivel minden kiképzőnek vannak kutyái.
Ha nekem vmelyik családtagom,rokonom,ismerősöm kutyakiképző lenne,biztos nem itt kérdezősködnék hiszen ő tanult a kutyákról,jellemükről nevelésükről!
Annyira utálom az ilyen embereket! Akiknek előítélete van a fajtával! Igen! Makacs a Beagle ez tény és való! De butának nem mondható! Rengetegen agilityznek, flyballoznak, dog dacingelnek velük!! Megfelelő nevelés mellett szuper kutyák lehetnek belőlük! Kedves kérdező! Ha az itteni emberekre hallgatsz akkor első kutyának mindenki a Labradort és a Golden Retrivert ajánlaná...Egyedtől függ hogy melyik milyen..Az én agility edzőm Junior Európa bajnok Beaglevel!!!
Ha már így felhoztam a sportot és a tanítást akkor tessék egy Beagle erre is képes:
http://www.youtube.com/watch?v=hc4i7R3H_94
http://www.youtube.com/watch?v=N8wZ1Pg4Hl8
Fannibaba,nem a kutyát bírálta itt senki,hanem a kérdező nem megfelelő a kutya számára.
Plusz hazudik,mint a vízfolyás.
A kérdéseidre a válaszok!
Sok foglalkozást és intenzív sétára van szüksége!
Szeret enni és hajlamos az elhízásra így csak mértékkel!
Hosszú távon nem bírja a hideget,
Igen ugatós mivel kopó!
Jól fellehet hívni a a figyelmét jutalomfalattal!
Kell hogy legyen előtte olyan dolog amit rágcsálhat mert képes kikezdeni a bútort..
Inteligens!
Makacs de sok foglalkozással és nem kemény büntetéssel szuper kutya válhat belőle!
Amúgy ha apukád kutyakiképző akkor ő nem tud tanácsokat adni mert akkor eléggé ismerheti a kutyákat! Egyébként hajrá! Egy kérdés: Ki az édesapád?
Fannybaba, nekem kettő is van, tudom miről beszélek akkor, ha azt mondom első kutyának nem ajánlott:)) elég sok ismerősöm futott bele abba a csapdába, hogy cuki meg minden, megvette első kutyának és baromira csalódott a kutyázásban. Így került hozzám az első beagle, hogy a gazdája rájött, hogy rosszul választott és el akarta adni külföldre a 25ezer forintért vett kutyát tenyészteni.. de előbb persze nálunk lakott a kutya hónapokig, hogy segítsek a nevelésében, a gazdája meg magasról tojt a kutyára, rá se nézett több hónapon keresztül és még követelte a vételárát, amikor közöltük, hogy a kutya innen nem megy sehova..aztán amikor mondtuk, hogy mennyi kárt csinált és lehet fizetni akkor rájött, hogy nem éri meg neki ezt a kérdést boncolgatni..
úgyhogy ne, aki olyan alap dolgokat nem tud, hogy a beagle alapjáraton imád ugatni, az ne vegyen magához első kutyának beaglet, hacsak nincs pénze eljárni sulizni és elég ideje lefárasztani és foglalkozni vele. Senki nem mondta, hogy buták, sőt.. de buzdítsd csak a kérdezőt arra, hogy vegyen beaglet, apuci úgyis biztos megneveli majd..
Napi 3 séta felnőttkéne elég. Kint lehet tartani, de nem ajánlott kertben tartásra egyedüli kutyaként.
Egyáltalán nem ugatós, kölyökkorában rág mint minden kölyök kutya- Nagyon intelligens fajta, de makacs.
15 éve tartom a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!