Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak egy megörölt...

Mit csináljak egy megörölt kutyával, ha nem kell senkinek, én meg nem szeretném megtartani?

Figyelt kérdés
A menhelyekről meg a szokásos duma jön: tele vannak.

2013. szept. 20. 18:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ráaadásul nevelni semmi energiám meg erőm se, 3 műszakban dolgozom... meg tanulok is mellette.
2013. szept. 20. 20:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Juj és bocsánat, én írtam rosszul a kérdésben, hogy megörökölt kutya...
2013. szept. 20. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Jók a szülők..Már nem sokat él,általában 12 évet.Annyit nem bírnak ki a szüleid?A menhelyek tele vannak sajna,ez igaz.Hirdesd meg a gazditkeresek.hu oldalon meg a facebookon csinálj róla egy osztható albumot.
2013. szept. 20. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Esetleg idős embereket lehetne felkeresni,hátha valaki mint végső társ maga mellé venné. Be kell csöngetgetni meg ilyesmi. El semmiképpen ne altassátok! Ez milyen rohadt dolog lenne már...Megölni egy élőlényt mert valakinek kellemetlen picit...
2013. szept. 21. 07:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit kell tudni a kutyáról amúgy ? (nagyság,állapot,hol van helyileg stb... esetleg egy kép ,hátha valaki innen befogadná. Ha nem tul nagy testű lehet még én is két foxim van)
2013. szept. 21. 07:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tegnap jelentkeztek érte, egy idős hölgy a faluból :-)
2013. szept. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!