Túléli a kiskutya a hideget egész télen át?
Nekem magyar vizslám volt, garázsban volt,kibélelt faházzal,mégis megfagyott, és nem bírt lábraállni. Borzasztó volt, az állatorvos 6 injektciót adott be neki,míg végül jobban lett. Utána már nekünk sem volt kint télen.
Ne hagyd,hogy kint legyen!
Hogy fagyna már meg???? Nem pucér!!! Nem mindenki tartja bent a kutyáját.
Van egy ismerősöm,akinek van 2 hosszú szőrű tacsija ,egyáltalán nem engedik be a házba őket,aztán kutya bajuk sincs. Szigetelt házuk van,ahova ha bedugja télen a gazdi a kezét,még meleg van. Ha védett helyen van nem lesz semmi baja.
Nem mindenki szereti,ha a kutya beviszi a koszt,meg a sarat. Meg valljuk be nem mindig van jó illatuk.
Nem fog megfagyni ... van pár emberke az utcánkban , akinek pincsije van ... mind kint vannak .... hmmm soha nem emlékeztem rá hogy megfagytak volna :O
Ha normális kutyaháza van , nem valami elegy-belegy tákolmánny nem lessz baja , de én bevinném , nekem a Staffi , meg a Ambulldogom is bent van télen ...
igen télleg ari lehet:)
amúgy ha szabad kérdezni,hogy győzted meg anyudat?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!