Mit tegyek? Szaporító a családban!
Nem irigyellek. Nagy önuralomra lehet szükséged.
Sajnos az állatvédő szervezeteknek nincs joguk ilyenekkel foglalkozni, az ilyenektől utcára dobott kutyákat gyűjtik be.
Eljárni csak a helyi önkormányzat jegyzője jogosult, de ahhoz meg alapos indok kellene. A falusi jegyző sem érti meg, hogy mi ebben a hiba.
Egyetlen dologgal lehet megfogni: a chipezés hiányával. Jó időben kell ráküldeni a jegyzőt és kérje, hogy mutassa be a kölykök oltási könyvét és chipszámát. Ha ez nincs, pénzbírságra számíthat. Mindjárt kevésbé kifizetődő a dolog.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
nem fog rájönni h te voltál.
a NAv ilyenkor már próbavásárlónak szokta kiadni magát s úgy buktatják le ezeket.
csatold a hirdetéseket az expresszből stb nem fogják kérdezni ki vagy.
Ha ott laksz náluk egyszerűen közöld a nővel,hogy ide több kutyát nem hoz,és fejezze ezt be.
Nálunk is volt ilyen sajnos,igaz nem a családban hál' isten,de közeli ismerősnél.Szüleim korosztályán belül,én simán bejelentettem és nem tagadtam,hogy én voltam.Más miatt is volt dolga a NAV-val,így pár millióra megbüntették.Azóta nem csinál ilyet,igaz engem utál és a szüleimnek sem köszön már,de a szüleim az én oldalamon állnak és tisztában vannak azzal,hogy állatkínzás amit csinál.
Ő német juhászokat gyártott, 5 hetesen vihette boldog-boldogtalan,0 oltással,chip nélkül 1x féreghajtva.
És önmagát úgy hirdette,hogy kutyakiképző,tenyésztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!