Szukám a 3. napon magára engedheti a kant?
vasárnap kezdett el tüzelni(az első vércseppek)
tegnap este beszökött egy kan,kb olyan negyed órát lehetett az udvarban,mire észrevettem.
Az megilletődve lesett rám,a szukám meg fenn volt a teraszon.
lehet hogy a kan pont akkor ugorhatott be...
van rá esély hogy vemhes lett?
kutyáknak van valami terhességmegszakító injekció?
ha tényleg pároztak,akkor hányadik naptól tudják nekem megmondani,hogy lesznek kiskutyák?
ivartalaníts,mivel így is naponta nagyon sok útszélére kirakott kiskutyát találnak, nem kell gyarapítani
az esélytelen keverékek számát.
a kicsik felnevelése nem lesz olcsóbb mint az ivartalanítás, sőt, oltási program plusz chip ára többszöröse lesz.
Nem valószínű, hogy történt bármi is köztük, de nem lehet kizárni.
Én általában a 10. naptól zárom külön őket. Addig a pasik csak követik a tüzelő szukát, de nem próbálkoznak.
Ettől függetlenül nyugodtabb lenne az élet egy ivartalanított szukával, amennyiben nem szánod tenyésztésre.
még nem volt szukám,ezt is csak idén nyáron fogadtam be,ergo még nem tüzelt nálam.
mindenképp ivartalaníttatni szerettem volna,de nem így...meg akartam várni a tavaszt,egyrészt az akciók miatt,másrészt a jó idő miatt...
kinti kutya,nem marad meg a lakásban,nem akartam hogy a friss varrat tiszta sár legyen,meg most amúgy is rohadt hidegek vannak...
de nincs mese,el kell vinnem.
a délelőtt folyamán visszajött a kutya,de most fogalmam sincs hogy mióta lehetett itt.
azt olvastam,ha a szuka kész a párzásra,és a hátára teszem a kezem,megáll mint a cövek.hát kipróbáltam,vakargattam a hátát,és nem mászott tovább,majdnem hogy szó szerint bemerevedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!