Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Első kutyának milen fajtát...

Első kutyának milen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Apu megengedte, hogy egy hónap múlva hazahozhassak egy kiskutyát. Milyen fajtát ajánlotok? Első kutyám lesz, az udvarunk közepes, ugye délelőtt suliban vagyok, de a reggeli-esti 1 órás sétán kívül még kb 2 órát tudnék foglalkozni a kutyával.

2013. szept. 17. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja, ha kiskutya az más tészta :) De nagyon oda kell figyelni a kezdetekben. Sokat olvass és döntsd el, hogy mi alapján és mit szeretnél majd megtanítani neki.
2013. szept. 20. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a keverékeket, szerintem sokszor jobbak, mint a fajtiszták és nem kell olyan éles fajtajelleget kielégítened.
2013. szept. 20. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet a keverék, szeintem nem kell feltétlenül kölyök, mert ha attól félsz, hogy egy idösebb nem szokna meg, tévedsz. Biztos szeretni foog.....Ugy szerintem egy 1-2 éves kutya is jó lenne....es igy eleg jelentösen kitágul a kör....
2013. szept. 20. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Menhelyi kutyus vagy golden, labrador. Azt írtad, hogy nem bírsz el vele, pedig nagyon okosak, imádják a gyerekeket. Nézz utána neten
2020. máj. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!