Első kutyának milen fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Apu megengedte, hogy egy hónap múlva hazahozhassak egy kiskutyát. Milyen fajtát ajánlotok? Első kutyám lesz, az udvarunk közepes, ugye délelőtt suliban vagyok, de a reggeli-esti 1 órás sétán kívül még kb 2 órát tudnék foglalkozni a kutyával.2013. szept. 17. 15:03
11/14 anonim válasza:
Ja, ha kiskutya az más tészta :) De nagyon oda kell figyelni a kezdetekben. Sokat olvass és döntsd el, hogy mi alapján és mit szeretnél majd megtanítani neki.
12/14 anonim válasza:
Én ajánlom a keverékeket, szerintem sokszor jobbak, mint a fajtiszták és nem kell olyan éles fajtajelleget kielégítened.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet a keverék, szeintem nem kell feltétlenül kölyök, mert ha attól félsz, hogy egy idösebb nem szokna meg, tévedsz. Biztos szeretni foog.....Ugy szerintem egy 1-2 éves kutya is jó lenne....es igy eleg jelentösen kitágul a kör....
14/14 anonim válasza:
Menhelyi kutyus vagy golden, labrador. Azt írtad, hogy nem bírsz el vele, pedig nagyon okosak, imádják a gyerekeket. Nézz utána neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!