Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket is zavarnak a kint...

Titeket is zavarnak a kint kóborló kutyák?

Figyelt kérdés
Egyszerűen alig van nálunk utca ahol nincs kint egy kutya sem. Amerre járok többször ott már ismerem őket, de kutyát arra sem merek sétáltatni, mert félek, hogy összeugranának. Nem egyszer a páromnak is majdnem nekiugrott már kutya, mert a gazdik nyitva hagyták a kaput, vagy póráz nélkül sétáltatták. Nem igazán értem, nem félnek, hogy megharap valakit, vagy elüti az autó, esetleg elviszi a sintér? Világ életemben volt kutyám, és ezért sem értem.
2013. szept. 16. 01:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk régen sok kóbor kutya volt,ha kutyával voltam akkor zavart,mert hozzánk szegődtek és nem hagytak minket sétálni.A gáz akkor volt amikor az egyik kutyám tüzelt,próbáltam kikerülni őket,de nem sikerült.Aztán a 3 kan kutya összemarakodott a szukám miatt "szerencsére" én meg eliszkoltam amilyen gyorsan csak tudtam.

Ha nem vagyok kutyával akkor nem zavarnak,bár már 5-6 éve nem is láttam kóbor kutyákat.Néha feltünik egy-egy de azokat utána nem is látom.

Ha a kertvárosi részen laknék ott lehet többször találkoznék kóbor vagy kertből kiszökött kutyával,de itt a központban nem jellemző.

2013. szept. 16. 16:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szomorúan látom, hogy ez általános probléma. Már azt hittem csak mifelénk szokás, hogy a gazdik hagyják az utcán kóborolni az ebeiket.
2013. szept. 16. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mifelénk egyáltalán nem általános. Az egész városban alig van kóbor kutya de azoknak is folyamatosan keresik a gazdáit facebookon. Az lehet, hogy egyes elmaradott városrészekben vannak nem kóbor csak önsétáltató, kapun kijáró ebek, de ezekkel én még nem találkoztam. Mifelénk csak egyetlen ilyen kutya van ami egy egész városrészre vetítve nem kifejezzetten probléma.
2013. szept. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!