Baja lehet a kutyusomnak, ha keverem a kajáját?
Én nagyon tudom javasolni a Brit Junior Premium Large Breed-et! 35% felett van benne a hústartalom, míg a Dog Chow-ban minössze 14%. Nálunk (kisváros) a helyi állateledel boltban 6500 Ft egy 15 kilós zsák Brit junior (433 Ft/kg).
Nekem is nagytestű kutyám van (golden retriever, 35 kiló körül), nekik bizony kell fél kiló az Acanából is a táblázat szerint. Az Acanának kb. dupla az ára a Brit Premiumhoz képest. Az Acanában 55% a husi egyébként.
Ha kevered az Acanát Dog Chow-val, nem jössz ki olcsóbban, mintha Brittel etetsz, viszont nem tudod, hogy a kutyus megkap-e minden szükséges tápanyagot, illetve nem lesz-e valamelyikből túl sok. Szerintem nem jó ötlet.
Én Brittel etetek, a kutyusom csodaszép, izmos, erős, masszív, olyan bundája van, hogy ihaj. Ja és a Brit ára kb. a Dog Chow árával egyezik meg, csakhát nem mindegy, hogy a husi benne 14%, vagy 35% ugyebár... :)
Így jár az, akinek nagy testű kutyája van. Jó étvágya van!
Én a helyedben gyümölcsöt, vagy ha épp aznap pörkölt az ebéd, abból adnék neki (ha nem túl fűszeres).Esetleg kevés rizst is tehetsz hozzá.
Utolsó: Etetted sima Acanával? Jól tartotta magát tőle? Mert az enyém nagyon fogyott, azért kérdem.
Kérdezőnek: Nem, baja nem lesz tőle de én inkább főznék neki mellé.
10:43-asnak:
igen, sima Acanával etettük, főleg mikor áttértünk az Acana Sport&Agilityre akkor kezdett nagyon izmosodni. De persze minden nap futtattuk. és most te mivel eteted a kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!