Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csehes beülés tanítása?

Csehes beülés tanítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyámnak, az igazodást szeretném megtanítani. A másik kutyám már tudja, de elfelejtettem, hogy tanítottam, a videót, meg égen földön keresve sem találom. :( Az első lépés az volt, hogy magtanítottam a kutyának, hogy lépjen rá egy könyvre. Mikor ez jól ment, elkezdtünk forogni, úgy, hogy neki közben a két elsőlába a könyvön volt. De utána, nem tudom, hogy tanítottam, hogy beigazodjon mellém. Valami ilyesmi, de nem teljesen így tanítottam.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=97a2..

#engedelmesség #csehes beülés
2013. szept. 12. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig a Silvia Trkmanos az egyik legegyszerűbb mód.

Igazából nem értem h hol akadsz el?

2013. szept. 12. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tanítottam azt, hogy körbeforogjon, miközben a lába a könyvön van. Valahogy máshogy fordítottam be magam mellé, de nem emlékszem, hogy :(
2013. szept. 12. 16:45
 3/4 zsuzsabazsa ***** válasza:

Az én kutyámat úgy tanítottam a csehes beülésre, amikor már tudta a megkerüléses beülést akkor tértem át erre.

Előttem ült a kutya szorosan, és szóltam neki, hogy lábhoz. A kutya meg akart kerülni, de én úgy helyezkedtem el,hogy ne tudjon jobb oldalról megkerülni, tehát megakadályoztam a kerülésben. Erre ő minden áron be akart ülni a bal lábamhoz és kezdte a valagát balra behordani.

Ekkor rásegítettem neki, benyúltam a hasa alá és behúztam a bal lábam mellé. Eleinte egy kicsit macerás volt, de mivel a lábhoz szót ismerte, és be is segítettem neki, így megtanulta.

A későbbiekben már a felállásomból is tudta mikor kell csehesen vagy németesen beülni láb mellé. Ha csehesen akartam akkor mindig a kutya előtt a térdemet kissé jobbra rogyasztottam meg.

2013. szept. 12. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
kajás vezetéssel, szerintem hamar be tudod forgatni.
2013. szept. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!