Könnyebb trükkök?
A kutyám 4 éves,kan,német dog,tehát elég nagytestű.
Ül,fekszik,pacsi megy neki,kitettem 2 autógumit egymás mellé,azt át is tudta ugorni.Ezekért mindig kapott jutalomfalatot is.
Nagyon okos kutya,de inkább könnyebb trükköket szeretnék neki,mert néha feladja,pihen,vagy nincs kedve.Ilyen a természete.
Ki tudna mondani könnyűket?
Ha vki hasonló helyzetben van/volt az ő kutyájának milyen trükköket tanított meg?
Értelmes,kulturált válaszokat ha lehet.:)
Ha mondjuk neki h: Na mennyél ugatni Silver...
Ugassál..ugassál csak..meg ilyenek meg h kapd el,keresd meg elkezd ugatni,vagy ha azt mondjuk h kapsz kaját,vagy menny inni akkor morgásféle vagy ugat ritkán. Az h pitizzen meg ilyesmi elképzelhetetlen...:D 1x sikerült neki azóta eldobja magát,és röhög,meg pacsizkodik :D Nehéz eset,és nehéz megérteni.
Ja meg hasonló az utolsóhoz.
Ha balkézzel kérek pacsit bal elülső lábbal,ha jobbal jobb elülső lábbal ad pacsit.
az enyém se pitizik csak egyszere integet mindkét mellső mancsával :D azt elfogadtam pitizésnék :D
Ne túl aktív dolgokon gondolkozál, emelje fel a jobb hátsó lábát és úgy sétáljon pl.. olyan mint ha fájna neki és sántikál
Ezt egybe kötheted egy "lelővéssel" és az a világrengető trükk :D és még a dog is bírja az intenzítását ^^
Ilyesmikre sajnos nem igazán hajlandó.:D
Meg egy kicsit nehéz is,és csak rám meg apukámra hallgat,de én szoktam inkább tanítgatni,apukám csak néha segít benne,amikor ő csinálja akkor 3. szóra megy neki.:D
Csak sok dologra nem hajlandó sajnos,ha nem tetszi neki kiterül,röhög aztán futkározik vagy elszalad.:/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!