Trükkök a szep. Szorongás könnyebb átvészeléséhez?
Figyelt kérdés
Már kb. 3 hete csak nyüszög, ha nem vagyok ott vele, mászik fel rám, ha nem veszem fel, még jobban ordít, éjjel többször kel, de van, h csak addig, míg odamegyek, megsimizem, vagy felveszem, és alszik tovább, van, h teázik, gondolom ez a szeparációs szorongás kezdete. Ki hogyan könnyítette a dolgát? Apró trükkök, praktikák, hogy legalább az ebéd vagy a vasalás elkészüljön. Fél órákat alszik, az alatt lehetetlen bármit normálisan megcsinálni...2010. nov. 8. 08:27
1/5 anonim válasza:
főzéskor feltettem a pultra ott adogatott nekem répát almát stb.
vasaláskor mondókáztunk v. szintén adogatott - nálunk bevált hogy ha befogtam az adott munkába akkor nem érezte úgy hogy nem foglalkozom annyit vele.
tény hogy lassabban meg minden de a kicsi is ügyesedik ezáltal és úgy is lehet vele lenni hogy nem játszotok hanem haladsz.
a félóra alvás nem igazán sok .. lehet hogy nem fárad el?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de segíteni még nem tud :( 8 hónapos, és ahelyett, h nekem adná, inkább szájába veszi. Az alvással kapcsolatban nem tudom, mi lehet a baj:( Van, hogy 5-6 órát is fent van, ennyi idő alatt csak elfárad, nem tudom:( de azért, köszönöm, hogy válaszoltál:) Ha nagyobb lesz, mindenképp bevonom én is a munkába:)
2010. nov. 8. 08:37
3/5 anonim válasza:
értem. jó korán kezdi.. próbálj segitséget kérni nagyik esetleg babás barátnő
ha nem túl nehéz baba akkor kendőzés v. mei tai.
4/5 anonim válasza:
játszatok sok kukucs játékot! vagy olyat, hogy kimész a szobából és közben beszélsz hozzá. ezekkel eléred, hogy gyorsabban rájöjjön, hogy bár nem vagy vele, mégsem vesztél el.
5/5 anonim válasza:
Én is ugyanezzel küzdök, a mi babánk 9,5 hós. A Bebe tv leköti egy darabig (15 perc), közben játszik az ágy szélére rakott játékokkal (már 7 hós kora óta álldogál, lépeget a bútorok mellett), de ha megunja, elkezdi nyitogatni a szekrényeket...meg felkapaszkodik a lábamra, semmit nem tudok mellette csinálni. Ha söprögetek, belemászik a szemétbe...Viszont teregetni "segít", az ágyra rakott ruhákat egyenként ledobálja:)Ő is sokszor kelt éjszaka (8 hósan volt, hogy 12-szer is), de már csak 1-2 alkalommal, akkor nem is alszik vissza, csak, ha megetetjük. Majd túl leszünk ezen is egyszer:) Jön más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!