Hogy csináljam meg hogy halgasson rám?
Ez elég komoly probléma.Ő a falkavezér,te meg minden alkalommal "megsérted",amikor rendre utasítanád.Mivel saját magát tekinti főnöknek,ezért felhatalmazta magát,hogy Ő utasít rendre TÉGED.Ha nyúlkálsz a kajájához,vagy épp kiküldöd.
A legjobban egy szakértő ember bevonásával tudnál a legjobban hatni a kutyára.1-2 alkalommal házhoz kellene elhívni egy ilyen szakértőt,ő látja,hogy mit csinál a kutya és mit rontotok el.Ad tanácsokat és megmutat mindent,hogy hogy csináld.
Könyvekből már nem valószínű,hogy sokra mész,mert amelyik kutya harap,az már elég durva eset,te meg nem vagy elég felkészült.
Ezek szerint nem is sétáltatjátok, illetve a kutyát közveszélyesnek tartjátok? Nekem ebből nagyon az jött le... és így érthető is a kutya viselkedése.
Ha foglalkozik valaki a kutyával, akkor az nem lesz ilyen, pont most került ide hozzánk egy fiatal felnőtt kutya az utcáról, 2. napon kapott csontot, és el lehetett venni tőle, pedig 2 napja volt itt.
8 évesen nem tudom mi kell egy pulinak, de a séta sosem árt, vidd ingerkörnyezetbe, kutyák, emberek közé, hadd szokja. Nem lesz olyan nagy a szája, ha nem a saját területén van.
Google.-be pedig üsd be: Hogyan legyek falkavezér? - ami ilyenkor már lehet, hogy felesleges, és tényleg jobb lenne szakértőhöz fordulni, nehogy valakinek nagyobb baja essen.
itt találsz falkavezérségről anyagot...
amúgy meg a többiek mindent elmondtak, foglalkozni kéne a kutyával...
Nem tudom, én sosem "neveltem" a kutyáimat, mégis hallgatnak rám, nem agresszívek más kutyákkal, emberekkel, én pedig azt veszek ki a szájukból, amit akarok.
Ha valamelyik rám morogna a kaja miatt, amit én adtam neki, biztos a fal adná a másikat neki. Megjegyzem, ilyen sem fordult elő még, nem szokásom bántalmazni a kutyáim, mert nem szolgálnak rá ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!