Hogy tudom leszoktatni a féltékenységről a kutyámat?
Van két kutyám. Egy keverék és egy puli kutyám. A keverék kutyám kóbor kutya volt, a puli kutyám csak utánna jött. Már 1-2 éve megvannak, de még mindig féltékeny a keverék kutyám a pulira. :S Mind2en lányok. És már ha hívom a pulit, odase jön hozzám, ha ott van a keverék kutyusom. Ha meglátja, hogy simogatom, egyből jön oda és morog rá. ÉS sokat verekedtek is emiatt, de most már megtudja védeni magát a puli kutyám.
Pedig mind2őjüket nagyon imádom. Sétáltatom őket amikor ráérek, simogatom a hasukat, mert ezt imádják.
De sokszor meg olyan aranyosan eljátszanak együtt.
Na elolvastam még egyszer a szöveget a kiegészítő mondattal és nagy nehezen eljutott a tudatomig a lényege XD Már eldöntött a falkasorrend, a keveréked áll a ranglétrán feljebb, azért teremti le mindig a pulit, hogy tudja hol a helye. Akkor kedvezz a keveréknek és szidd meg őket ha verekednek, ezzel jelezve a pulinak hogy a dolgok úgy vannak jól ahogy vannak.
Hát leírva kicsit zavarosabb, mint ahogy elgondoltam de remélem érthető.
Értem.
Így csinálom, ahogy írtátok.
Akkor ez természetes, hogy van egy kis rangsor.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!