Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adtatok már Medrolt a kutyátok...

Adtatok már Medrolt a kutyátoknak? És bejött vagy csak leépült tőle?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:S:S:S Nem azért írtam, elnézést, akkor félre értettem valamit, nem kell egyből lehordani az embert :S Azt hittem iszonyatos fájdalmai vannak... Legalábbis az elmondottakból ez jött le, de még egyszer elnézést, nem akartalak feldühíteni :D Amúgy egyet értek veled, nekem is öreg kutyám van, és csak ha már tényleg szenved fogok gondolkodni az altatáson.
2009. nov. 4. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:
semmi esetre sem lehordani szerettelek volna, szerintem az az előtted válaszolónak szólt! Bocsi! Ha arról a mágneses bigyóról küldenél valamit, az megköszönném! Jó éjt!
2009. nov. 4. 23:54
 13/17 anonim ***** válasza:
De-de, nekem szántad, én vagyok a 00:11-es :( Tényleg jól felbosszanthattalak, és tényleg bocsi :S Amúgy a mágneskarikáról nem tudom, hogy az utánam következő mit tud, én annyit, hogy el lehet vinni a kutyát ilyen mágneskarika kezelésre (nem tudom mennyibe kerül a kezelés) és meg tudod magadnak is venni az ára kb. 120.000 (százhúsz-ezer) Ft.
2009. nov. 5. 00:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Bocsi! Fátylat rá! :)

Köszi az infókat!

2009. nov. 5. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:

A 16:29-es vagyok ismét. Egy kb 33 kilós németjuhász keverékem van. Nála 2éves korában kezdtünk minden nyáron alkalmazni a Medrolt úgy júniustól október végégi, az allergia szezon végéig. Nem is volt gond 2évig, azonban utána jöttek elő a komoly mellékhatások, amiket már írtam. Nyugodtan kipróbálhatjátok a Dogtor Rx-et, én hónapokig adtam a kutyámnak, sőt a kölyökkutyámat már úgy neveltem fel,h 1éves koráig ő is kapta a neki megfelelőt.

Mágneskarikát felesleges otthonra venni, itt találsz róla infókat: [link]

De a Hill's J/D tápját is nyugodt szívvel tudom ajánlani. Ezt olyan gazdik is etetik, akiknek csipőizületi diszpláziás kutyájuk van, szinte tünetmentessé teszi azt a betegséget is.

2009. nov. 5. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy elég drága egy ilyen kezelés (azt hiszem 20-30 ezer körül van) és ha elviszed egy héten egy ilyen kezelésre a kutyát, akkor kb ha 6-7 alkalommal elviszed, az kb 6-7 hétig tart és abból a pénzből már tudnál venni egyet magadnak is. Ráadásul ha magadnak veszek, akkor akkár minden nap használhatod otthoni környezetben, ha nekem nelle rá pénzem (:D) Megvenném magamnak. A kezelések nem nagyon érik meg, mert azért nyílván keresni is akarnak rajtad...
2009. nov. 5. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
*bocsi a helyesírási hibákért, csak siettem :$
2009. nov. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!