Medrolt hosszú távon adnátok az alergiás kutyátoknak?
Orvos írta fel neki és azt mondta, hogy ősszel megpróbáljuk fokozatosan elhagyni. Alergiás a porokra. A lakásban meg tudom oldani a portalanitást, gyakori felmosást, de séta vagy hosszabb kintlét után állandóan kipirosodik a hasa és a hajlatokban amit elkezd vakarni.
Ha valaki tudna homeopátiás készitmény vagy FLP-s készitmény nevét ami jó alergiára nagyon megköszönném.
Én ugy tudom a Medrol nem allergiás dolgokra jo, kérj ki másik orvos tanácsát ajánlja -e neki igy ahogy leirtad, nálunk ( mi embereket gyogyitunk ) 20 éve vagyok a szakmában ( nem Dr. csak mezei asszisztens) de nem adnám neki, hiszen ez egy steroid, embereknek is kellö odafigyeléssel és indokkal irjuk ki, !
Amugy ilyen allerhia, és hogy tudta megállapitani hogy mire allergiás, vagy egyátalán, hogy allergiás ?
Nem kell másik állatorvost keresned, feltéve,h tényleg elvégeztette az allergia tesztet a kutyádon. Ezt vérvétellel szokták megoldani. Kiküldik azt hiszem NÉmetországba a vért és ott tesztelik le,h mire is allergiás a kutya.
Az én ebem is szedte a Medrolt allergiára. Jó hatású. Azonban túladagolta a doki és kemény mellékhatásai jöttek elő.
Egyik ismerősöm kutyája is porallergiás. Ő egész évben kapja a Medrolt, de kicsi adagban. Azt hiszem úgy 6mg/nap az adagja, és úgy 25kg a kutya.
Immunerősítőt vegyél neki. Ajánlom a szőlőmag kivonat kapszulát. Illetve menj be bármely patikába, fitotékában, bioboltba és ott érdeklődj nyugodtan. Illetve a neten is sok mindent találsz homeopátiás kezelésre. De Bp például van olyan állatorvos aki ilyennel foglalkozik.
Köszi a válaszokat.
Utolsónak üzenem, hogy sokat segitett, kicsit megnyugodtam, köszönöm szépen.
A mi kutyusunknak is 6mg/napi az adagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!