Elhozzam, vagy ne?
Figyelt kérdés
Pénteken elpusztult szeretett kutyusom. Nagyon magányos vagyok nélküle. Néztem egy menhely képeit, és egy gyönyörű fiatal kutyust találtam, akit 2 hét múlva elaltatnak. Nem tudom elhozzam-e. Mert nagyon hiányzik a kutyusom, de magányos vagyok nélküle, és nem szeretném, ha elaltatnák, ezt a gyönyörű kutyát.2013. szept. 8. 15:46
11/12 anonim válasza:
Ez mindenkinél máshogy van. Az egyik ember ugyonolyan kutyát szerete, mint amilyen a régi volt. A másik direkt másfélét, hogy ne emlékeztese rá. Ezt neked kell eldöntened. Szerintem mindenképpen menj el a menhelyre, és ha látják rajtad, hogy komolyan érdeklődsz az után a kutya után (és még el is mondod esetleg, milyen nehéz helyzetben vagy!), biztos meghagyják neked még egy ideig...És ha esetleg közben össze is barátkozol azzal a kutyussal, akár haza is hozhatod :)
12/12 anonim válasza:
Ha megmentheted és tetszik,akkor én hazavinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!