Ti, hogy éltétek meg kedvencetek halálát?
Figyelt kérdés
Tegnap eslütötte gy kocsi a kutyámat. 4 gyönyörű évet adott nekem. Ma megmérekeztem, két kilót fogytam, ma még alig ettem, és egész nap csak sírtam. A másik két kutya, nagyon keresi az elvesztett lakótársat, Őket is nagyon megviselte. Nagyon hiányzik, ésnem tudom mitévő legyek. Egyszer egy furcsa beletörődét érzek, máskor pedig teljesen besokkol, az emlékek. Nagyon-nagyon rossz...2013. szept. 7. 18:47
11/12 anonim válasza:
Rossz,de a legtöbb ember a sokk után gyorsan felépül és már az új kutya beszerzésén gondolkodik.Viszont ha felelős vagy valamennyire a kutyád haláláért,tovább fog tartani,mire minden a régi lesz.
12/12 anonim válasza:
Azt olvastam a "megmérekeztem" helyett hogy megmérgeztem.
Az én kutyám még nem halt meg, de amikor egyszer megmérgezték a kutyámat, azt hittem el fogom veszíteni, de szerencsére túlélte.
Sajnálom hogy meghalt a kutyád, nem volt rajta póráz?Mert a legtöbben raknak rá pórázt, hogy az ilyeneket elkerüljék.Az én kutyám is fut a macskák után, vagy is futna, csak póráz van rajta.Ajánlom a pórázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!