Hogy sikerült a kedvencetek halálával megbirkozni?
lehet csak nagyon sok idő múlva :( az én cicám 7 éve halt meg, de még mindig őt siratom kicsit..én fél évvel később befogadtam két árvát, mert nem bírtam h olyan üres minden.kicsi segített.
együttérzek, nagyon sajnálom a történteket :(
Talán segíthet,ha készítesz egy albumot közös képeitekről,leírod néhány élményedet,amit kedvenceddel éltél át.Elhiszem,hogy nehéz neked,de szerintem kb.4-6 hónap múlva ha van rá lehetőség,fogadj be egy másik kedvencet!Ami fontos:Soha ne hasonlítsd őt a régi kutyusodhoz,hanem ismerd meg őt,hiszen minden kutyus más-más egyéniség.A meghalt kutyusod is pótolhatatlan,de épp ez a jó az álltokban és emberekben egyaránt,hogy azért nem felejted el őket,mert mind mások és mások.Próbáld meg lekötni magad valamivel de ha nagyon elszomorodsz,készítsd el a füzetet,amit említettem és ha meglesz,akkor is lapozd fel,ha eszedbe jut a kutyusod.
Sajnálom a történteket,kitartást neked!
Egyetértek az előttem szólóhoz!
Kitartást neked, időbe fog telni a kedvenced feldolgozása. Tudni kell arról, hogy ugyanolyan kutyád sosem lesz. De jobb lesz örökbe fogadni a másik kutyát, meg kell őt ismerni. Az elhunyt kedvenced soha nem halt meg, mert a szívedben tovább él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!