Én tudok azért tenni, hogy a kutyáink ne higgyék azt, hogy ők magasabban állnak a rangsorban mint más családtagok?
Két kutyánk van és 5-en vagyunk a családban, egyedül engem és a bátyámat sorolják maguk fölé a kutyák a rangsorban meg talán apukámat.
Többnyire anyukám foglalkozik velük, a kutyák őt sorolják a rangsor legaljára mert túlzottan kedves velük, pórázon sétáltatva is tulajdonképpen azt tesznek a kutyák ami akarnak, nem engedik,hogy elől menjen, a gatyájánál fogva húzzák vissza, hogy ők mennek elől, eközben én bárhová eltudom vinni őket póráz nélkül is minden probléma nélkül.
Igazából könnyű őket fegyelmezni, és ha szélsőséges esetekre is megvannak a módszerek amik biztosan beválnak, de anyukámon nem tudok változtatni, ezért arra gondoltam,hogy a kutyákkal kéne valamit csinálni, úgy mint a kisgyerekek esetében, mert ugye ott is előfordulhat hogy a kisgyereket maguk alá sorolják, és mivel a gyerek nem igen tud ez ellen mit tenni a szülőknek azaz a kutya gazdáinak kell lépnie, csak nem tudom,hogy ez felnőtt ember esetében is működhet e?
Csak anyukád tud tenni a dolog érdekében.
Lehet úgy is kedvesnek lenni a kutyával, hogy fölötte áll valaki a rangsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!